Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość też nie za bogata

Kocham go, ale jest biedny

Polecane posty

Gość pu pu
Napisz ile macie lat, ile razem zarabiacie, trudno coś poradzic jak się nie zna szczegółów. Dla jednego 1400 to dużo, dla drugiego nędza...

Gość a dlaczego nie ma mozliwosci
zarobienia? Nie chce sie ksztalcic, podnosic kwalifikacji, przekawlifikowac sie? Czy po prostu kasa mu wisi? Ile macie lat?

Gość przykre to musi byc takie
zycie z bieakami ale niektore dziewczynki idą na to bo nie mają innego wyboru

Gość klaps w policzek
Znam typow co wyrywali te szlaufy wlasnie na hajs tylko co z tego ze mial caly portwel setek i jej oczy przecieral kapustą dwie setki prwdziwe a reszta wyszla z drukary i co szlauf juz myslal ze dobry temat znalazl majki spadly i nic z tego nie bylo Zaskoczona szuka dalej! jak juz ktos napisal im ladniejsza tym lepszego znajdzie nie szybciej znajdzie co nie znaczy ze lepiej trafi a kazdy by chcial zeby mu hajs lecial z nieba zeby wstawac rano i mic trzy paki na stoliczku na rozjebke jedną wsadzic jej w biostonosz z klapsem na tylek bedzies szczesliwa czyli co uczucie to hajs ??? paranoja kto je tak zaprogramowal Tyle dni, tyle lat obok siebie, Tyle razy była pomoc w potrzebie Wir wydarzeń wszystko było luks, Nigdy nie wiesz, gdzie czai się sztruks. Masz mózg, masz serce, masz werwę, Ale masz też ręce pazerne Pomyślaś przyjaźń poświęcę, za tę cenę będę miał więcej. Wiesz, ja do tego mam proste podejście, To kim jestes gdzie jestes , czym sie zajmujesz i co w danej chwili robisz, nie czyni cie szczesliwszym lub nieszczesliwym . Wazne jest to, co o tym wszystkim myslisz. Wobraz sobie zdolnrgo, uczciwego i pozytecznrgo czlowieka , ktorym chcesz byc, a idea ta z godziny na godzine przemieni cie w takiego wlasnie osobnika.Wszyscy na swiecie szukaja szczescia , a jest jeden tylko sposob, aby je znalesc. trzeba kontrolowac swoje mysli. Szczescie nie przychodzi z zewnatrz. Zalezy od tego co jest w nas samych. wiec zaden hajs kolezanko nie da ci szczescia i tak bedziesz narzekac bo niesprobowalas z tym co mial wiecej !!! Moze nic straconego a jesli go kochasz to mu o tym mow nie dla sowenirow dla niego i dla siebie !

Gość ghvjfhjfgfgfggfgf
moj tez nic nie ma , ale ja nie narzekam, ja pracuje bo wiecej zarabiam on dorywczo plus opieka domem i dziecmi, ja przychodze po pracy do domu to tylko gotuje bo on nie umie, po za tym nic wiecej nie robie bo on sprzata i jakos nie marudze ,ty tez mozesz poszukac lepszej pracy zamiast narzekac na faceta

Gość klaps w policzek
dokladnie narzekac kazdy moze i mnostwo ludzi to robi choc nie powinno sie( zastanawia mnie mnie kiedy za cos pochwalila meza ) polecam narzekającej kolezance ksiązke do przeczytania Dale Carnegie JAKZDOBYC PRZYJACIOL I ZJEDNAC SOBIE LUDZI polecam ja wsumie wam ale jej pomoze najbardziej ps z pieniedzmi tak jest ze raz sa a potem niema przynajmniej u nas przecietnych ludzi i chyba wtedy w zwiąsku wiadomo czy ktos poda ci szklanke wody na starosc ...

Gość aaandrzejjjj
wybaczcie niechcoco jedno usunołem pszes pomyłke jesli ktoś kocha to sie im ułoży

Gość gość
Zrób jak Kasia Tyszka z Ostrowii Mazowieckiej..wyjedz do L.A..i zatrudnij się w Brazzers ..żaden biedak ci nie podskoczy.