Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiciu

PoMóZciĘ !!!!!!!!!!!

Polecane posty

hejka wszystkim :*:*:*:*:*:*: pisze bo mam bardzo duzy problem. Nazywam sie Baśka i od kilku miesiecy spotykam sie z Zosia i uwazam ze ona to ta jedyna, nie wyobrazam sobie zycie bez niej ...Mamy po 13 lat i chodzimy do pierwszej klasy gimnazjum. Prosze nie zwracac uwagi na nasz mlody wiek , ja czuje sie bardzo dojrzale. Nasi rodzice nic nie wiedza o naszym zwiazku. Bardzo sie ciesze ze ja mam,ale ostatnimi czasy widze ze sie od siebie oddalamy. Zosia nadzwyzajniej w swiecie mnie olewa. Uwazam ze to przez ludzi ktorzy nas otaczaja , naprzyklad gdy kiedys w szkole sie calowalysmy inni nadzywczajniej nas wysmieli, to bylo bardzo krepujace. Od tego czasu w szkole malo gadamy. Boje sie ze moze to wplynac na nasz zwiazek a tego bardzo bym nie chcialia bo jak juz wczesneij wspomnialam ZOsia to milosc mojego zycia i che sie z nia zestarzec i moze nawet miec dzieci ale to w przyszlosci. A wracajac do dzieci kilka tygodzni temu chcialysmy miec sowj pierwszy raz , zosia uznala ze jest na to gotowa , lecz ja mam opory wstydze sie sowjej nagosci boje sie ze jak Zosia zobaczy mnei nago , uzna ze jestem malo atrakcyja i poprostu mnei zosatwi. Czasami rowimniez jak idzimy ulica Zosia oglada sie za innymi dziewczynami to mnei strasznie irytuje i wpraai w niska samoecene, uwazam ze nie spelniam jej wymagan , nie jestem jej warta.Co mam zrobic , zeby nie zepsuc tego zwiazku ? Bardzo sie boje , gdyby kiedy koliek cos sie stalo i bysmy zerwaly nei przezylabym tego. BłAgAm PoMÓzCiE mI !!!!

Byłabym jeszcze bardzo wdzieczna jak by odpowiedzi z rada jakiegos rodzaja pomocna dłonia wpływały jak najszybciej poniewaz sprawa jak juz wspomnialam jest bardzo wazna i nie moze czekac. Dzieki wielki i PoZdRo :*:*:*:**:*:*:*:*:**:

Gość marna prowokacjadf
0/10

Gość przyszła_niemka
marna prowokacja ;/