Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlośliwa

nie potrafię przestać uwodzić...

Polecane posty

Gość zlośliwa

wiem, ze to dzicinada, 1,5 roku temu zostawił mnie mężczyzna, miłość mojego życia, ja przepłakalam trochę i ...znalazłam sobie nowe dowartościowujące zajęcie : uwodzę , nie potrafię przestać, jeżeli ktoś mi się spodoba po prostu owijam go sobie wokół palca,,, w sumie nie wiem dlaczego dają sie nabrać na to wsystko, bo gdy widzę, ze facet jest w sumie na każde moje skinienie - przestaje mnie interesować... :( wiem też, ze to żałosne ale za każdym razem myśle, ze coś może z tego bedzie a potem mi natychmiast przechodzi :( a wiecie co jest najdziwniejsze: fizycznie wciąż jestem taka sama , tzn nie schudłam, nie zmienilam za bardzo fryzury a jakoś faceci do mnie nie lgnęli a teraz jest całkiem odwrotnie,,,to chyba mentalność pozwala zmieniac nastawienie innych do nas samych

Gość
Nie krzywdź ludzi. Teraz może jesteś zła na tamtego i nie czujesz wyrzutów sumienia, ale kiedyś, po jakimś czasie te wyrzuty będą Cię naprawdę dołowały.

Gość
Jeśli chłopak Cię zostawił, to udowadniasz samej sobie, że jesteś \"coś warta\" i że możesz mieć kogo tylko zechcesz. I faktycznie możesz, tyle, że nie tego, który odszedł. Coś o tym wiem. Wiem także o tym, jak się będziesz czuła, gdy uświadomisz sobie kiedyś, ilu mężczyzn nakrzywdziłaś bez powodu i jak bardzo będzie Ci wstyd przed samą sobą. A czasu nie cofniesz i błędów nie naprawisz....

Gość koko____
pokaz tzytze