Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ollllEEEl

jak długo Wasi goście bawili sie na weselu?

Polecane posty

Gość ollllEEEl

hej jak w temacie:) jakdlugo Wasi goscie zabawili na wasym weselichu?:) moje za 3 tygodnie i straaaaasznie sie boje ze wszyscy uciekna przed 2ga w nocy!:(

Gość do rana
do piątej rano, a niektórzy bawiliby się dłużej, ale umowa z knajpą nie przewidywała przedlużania po tej godzinie zdaje się...

Gość sama sami
nasi do 7dmej rano - jestem z malopolski:) nic sie nie martw napeweno nie ucieka takwczesnie:)

Gość szukam jakiegoś sposobu
ja bym się bardzo cieszyła, jakby poszli sobie ok. 2 w nocy. powaznie.

Gość socho sa
u nas do 4 - bo zona byla w 7dmym msc ciazy:) wiec sami rozumiecie:) jestem z okolic w-wa

Gość ollllEEEl
... :):):) kurde ja tez z malopolski ejetsem.. i u nas ludziska bawia sie wl standardowow do 6/7 rano .. wszysko zalezy od jedzenia, orkiestry i towarzystwa... ale boje sie ze poleza sobie wczesniej i bedzie klops:(

Gość dqwdwq
my mielismy wynajeta sale do 18 nastepnego dnia poniewaz robilismy sniadanie ok.12 Dom weselny byl polaczony z hotelem no i tak tam wiekszosc robi

Gość jacekMacek
u nas z ta sala jest tak samo ale wtedy poprawin nie ma tylko to sniadanie

Ja byłam na weselu dwudniowym, gdzie impreza z dnia pierwszego zakończyła się po 7 i goście nie wyspali się nawet dobrze, tylko pojechali się wykąpać, [przebrać i dalej w tango :classic_cool: podziwiam ich strasznie :) śląskie :classic_cool:

ja jestem z malopolski u mnie ostatni goscie zeszli z sali ok.7:30,a w drugi dzien o 7:00

Też jestem z Małopolski i do tej pory na weselach bywałam tutaj albo w okolicy Roztocza Wschodniego (nie jestem pewna które województwo to jest). Goście nie wychodzili raczej przed 5. rano, wiadomo, pojedyncze przypadki musiały opuścić imprezę już ok. 2-3, albo wcześniej a "niedobitki" zostawały po 6. odrobinę. Kiedy rozmawialiśmy z właścicielem lokalu ustalaliśmy godzinę, mówił że nie ma ograniczenia (upewniałam się, co to znaczy "do rana"), ale przecież goście dłużej niż do 3. raczej nie posiedzą... uprzedziłam go że nasi goście raczej posiedzą dłużej, więc zobaczymy :) Bo właściwie dopiero ostatnio zaczęto robić te wesela popołudniami, a wcześniej były śluby nawet o 11. i wcześniej i goście bawili się tak samo długo. Nasz ślub o 14.20, około 16. myślę że już będzie obiad.

Gość czarna koala
u nas (Pomorze) z reguły wesela są do 4.

my tez mielismy 2 dni wesela., to jak juz pisalam o 6 rano, a poprawiny byly od 16 i dkazdy sie bawil do 4 :D

Ślub był na 18,na sali byliśmy parę minut po 19. Wesele trwało do 7 rano.I tak trzeba było gości przepraszać bo chcieli bawić się dłużej :D Duży wkład na jakość imprezy mają procenty,jedzonko,orkiestra i co najważniejsze towarzystwo. Poprawiny natomiast były na 14 (nie zjawiły się tylko 2 osoby) i trwały do 24 .