Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tymianek2009

siedzenie w domu-plusy i minusy

Polecane posty

Gość tymianek2009

jakos nie wyobrażam sobie siedzenia w domu ale może mozna jakoś fajnie zorganizować sobie czas niż robienie w kółko sprzatania, gotowania itp

Gość tymianek2009
moje znajome pracują albo daleko mieszkają :(

Gość Świeża rencistka
Jeśli masz dostęp do internetu spróbuj trochę zarobić - mnie dzięki temu udajesię zarobić na czynsz i prąd

Gość ajada
w jaki sposób pracujecie ???

Gość ajada
acha, dziękuję za odpowiedź :) Ja jestem w domu już drugi rok. Mam dwójkę małych dzieci. Prawdę mówiąc marzy mi się już powrót do pracy... Fajnie jest ale mam dość siedzenia w domu :O

Gość likto
rencistka a ty w jaki sposob zarabiasz?

Gość ajada
Braliśmy już pod uwagę żłobek i przedszkole ale problem w tym, że to co bym zarobiła to wydałabym właśnie na to. Rozmawialiśmy juz z dziadkami maluchów. Byc może od listopada będą się zajmować dziećmi więc jest szansa na mój powrót do pracy :D

Gość Świeża rencistka
Poszukaj w prawym, dolnym rogu planszy

Gość siedze 3 rok
w domu i jeszcze ze 2 posiedze. kończe studia i robie różne kursy zaocznie i wieczorowo. Nie nudze się. W zasadzie zawsze jest coś do zrobienia przy 2 dzieci. Nie wyobrażam sobie pojścia do pracy choć bardzo bym chciała. Zastanawiam się jak to wtedy bedzie kiedy bede sprzatac prac gotowac itd. Jak dlugo się da tak dlugo chce posiedzieć z dziećmi- czyli aż do wieku przedszkolnego.

Gość likto
ale ktorej planszy

Gość siedze 3 rok
nie nabierajcie sie na to klikanie. jeden klik to jedna setna grosza a wyplacają od 15 zl. zeby tyle naklikac to trzeba siedziec miesiac i klikac przez pol godz dziennie bo tyle tylko linków wysylają. Idzie sie nerwicy nabawic i nic pozatym!

Gość likto
ja siedze,ale pare groszy by sie przydalo Zjednej sredniej pensji-ponad 3 tys. na 3 osoby nie jest latwo zyc na tzw.luzie

Gość likto
a te programy to jakas skomplikowana sprawa?

Gość likto
dziekuje Moj maz dwoi sie i troi,ale mamy jeszcze kredyt i zierzeta w domu:) Ciagle,ciagle wydatki..

Gość likto
ja marze o drugim dziecku,ale maz sie boi,ze nie damy rady

Gość likto
wiem ,ale pomarzyc mozna Mysle ,ze z dwojka jest inaczej,ciekawiej Jestem jedynaczka wiec w sumie zostalam sama,chcialabym zeby moj 5-letni syn nie byl sam A czas leci.. Dziekuje rencistka,zajrze tam:)

Anielica --- czy możesz zdradzić ile mniej więcej udaje ci się zarobić miesięcznie sprzedając ebooki?

Gość a moze opieka
nad dzieckiem? daj ogloszenie w sieci ze zaopiekujesz sie dzieckiem w podobnym wieku co twoje. bedziesz miala przedsmak tego jak to jest z 2 , dziecko bedzie mialo frajde z kolegi/ kolezanki, a tobie wpadna dodatkowe pieniążki

Gość Świeża rencistka
teraz mam tak - ok. 2 godz. dziennie w kompie (niekoniecznie ciurkiem) - na miesiąc 500 - 600 PLN - firma sama odciąga podatek i wystawia roczny PIT