Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asica 244

czy odbieracie numery prywatne tzn Zastrzezone ?

Polecane posty

Gość to mn ie tez wkurza dzis bardz
nigdy nie odbieram bo to zawsze albo z firmy albo z AOK albo z jeszcze innych urzedow czy cos czy z Finazamtu

Gość gość
Temat bardzo stary , ale ja np. nie odbieram zastrzeżonych (prywatnych), nieznane - czasami. Mam też sposób , jeśli ktoś jest niewygodny, rozłączam się bez słowa. Raz jeden nawet z********abę, która dzwoniła z jakiejś firmy i taki tekst : "pani Agnieszka?", ja jej na to, że tak, bo ona dzwoni z jakiejś tam firmy , ma ofertę, ja , że nie jestem zainteresowana, poza tym jeśli to ona dzwoni i ma do mnie sprawę, to powinna się przedstawić z imienia i nazwiska, powiedziec jaką firmę reprezentuje, a potem zapytać , czy rozmawia z taką to, a taką osobą (z imienia i nazwiska), bo kobiet o imieniu Agnieszka mogą być tysiące. A co do znajomych , którzy "mogli zmienić numer", ja już dawno nie mam numeru stacjonarnego, więc nawet jak ktoś z moich znajomych zmienia numer, to mamy taką umowę, że rozsyłamy do każdego nowy numer smsem, po prostu :-P

Gość gość
A ja mam 2 numery telefonu. jeden jest dla rodziny i znajomych, a ten drugi - dodatkowy. Jeśli mam odebrać przesyłkę, to dla kuriera jest ten drugi numer. I zazwyczaj swoich numerów nie rozdaję na lewo i prawo. A jak odbieram ten drugi numer, a dzwoni ktoś nieznany i mówię : "Firma XYZ (tu podaję jakąś zmyśloną nazwę), w czym mogę pomóc ?"