Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Uśmiechnięta

14-04-2009 START!!! DIETA SOUTH BEACH!!

Polecane posty

ze mnie tez leń tapczanowy, ale jak ładna pogoda sie zrobiłą to byłam pobiegac i tak wciagu dwóch godzin troche biegu troche spaceru wyszło ale zawsze to cos. dzieciaczków jeszcze w nie mam, mam tylko 21 latek i narazie jeszcze tez nie planuje do mojej piersi dodałam za duzo oregano i teraz mam taki dziwny posmakw gardle.. ehhhh.... fajnie ze jednak jestescie :-)

Gość MartaMartaMarta
;) ja tez sie ciesze ze jestesmy;) a co do przypraw to ja kupilam swieza kolendre i......smierdzi mi w kuchni;(

Gość groszeczek
no dzis to pobilam rekordy na rowerku 410 kalori zgubionych zasowalam dobre 44min.i wiecie nawet nie czulam tego kiedy je zrobilam..chyba maine miesnie sie juz przyzwyczaily do pedalowania :)ale zrobilam sie po tym wysilku glodna chyba zjem bananka :)

Gość groszeczek
ja dzi tez jadlam tunczyka tylko szybko biegalam myc zabki jest pyszny ,ale fakt troszeczke kopie jakbym chuchnela mezulkowi to podejrzewam ze moglby zemdlec hehheeee...:D tylko kurcze ja mam kawalki w oleju taki tylko lubie na puszce jest 197kcal to nie jest duzo tylko ten olej mnie martwi! dziewczyny nie martwcie sie ze cos przekasilyscie zwlaszcza w weekend idzie sie zlamac ja tez sie zlamalam w sobote tak naroblam sie w ogrudku ze padalam na twarz i nie chcialo mi sie nic przyzadzac i wciupalam drozdzowka z nadzieniem jagodowym:(,a w niedziele obiadzik niedzielny i jak tu sobie nie odmowic zjadlam troszeczke rosolku z makaronikiem i drugie danie podzielilam na dwie czesci troszeczke ziemniaczkow i na wieczor miesko zjadlam z dwoma kromeczkami chlebka:(

Gość MartaMartaMarta
Ja tak naprawde nie czulam pokusy na nic. Jestem najedzona nie mam ciagot na nic. Dzis w domu byla moja ulubiona pizza wiec wyszlam z domu na spacer. A tak poza tym szybko sie mecze chyba bardzo zasiedzial jestem. Dzis na tennisie kilka odbic i myslalam ze mi serce wyskoczy... Moze ja tez 'przeprosze' moj arbitrek...zeby zlapac kondycje? ;)

Gość groszeczek
Hej, z ranka:D Martusiu nic sie nie martw kondycja ja za pierwszym razem jak siadlam na rowerek to kilometra nie moglam wyciagnac omal nie szczelila mi pikawa:D, a teraz jest super cialo sie przyzwyczilo do wysilku i nawt to polubilam zobaczysz jeden raz drugi i bedziesz w takiej formie ze hohoo..:D tak sie zastanawiam co dzis zjesc ?na te jablaka to szczerze juz nie moge patrzec,ale musze:(

Gość MartaMartaMarta
hej dziewczynki;) Groszeczek a czemu jablka?? cos nie doczytalam ...??;) tez tak mysle ze powolutku dojde do siebie;) dzis sie wystroilam do pracy zeby sie dowartosciowac;) bedzie wieksza motywacja, mam takie marzenie...widzialm w katalogu sliczna letnia sukienke. Jest taka niby prosta ale z zwiewnego kolorowego materialu...hmmm.....

ja na sniadanko jajecznicke moją ulubioną zjadłam i na dzis jeszcze nie mam pomysłu, ja tez juz dawno sie nie ruszałam wiec dzis mnie strasznie bolą łydki po wczorajszym bieganiu ... przynajmniej wiem ze cos sie dzieje :-) jakie macie pomysły na obiad i kolacje dzis??

Gość groszeczek
bo jak jestem glodna to jem jabluszka i juz sie nimi przejadlam:(

Hej w ten piękny dzień Co prawda rano chłodno było ale chyba się rozkręci i bedzie przyjemnie. Ja w pracy siedzę i się nudzę. Roboty nie ma. Ja grzeszę dziś na obiad naleśniki hihi (dla małego bo strasznie to moje dziecko wybredne) a ja żem leniwa i nie robię 2 obiadów. Uśmiechnięta Ja mam tez lekkie zakwasy po wczorajszym aerobicu.Po tygodniu przerwy dało mi w kość i jak wróciłam to po prostu padłam. Kiedyś byłam przeciwniczką takiego sportu bo myślałam że nie dam rady tej choreografi zapamiętać, ale treraz się wciągnęłam i strasznie mi się podoba i mam plan do końca życia na taki aerobic chodzić. Serio nie mogę się doczekać czwartku choć nie wiem czy się uda bo mąż w pracy i nie mam co z małym zrobić. W takich wypadkach mam płytki z aerobiciem . Teraz chyvba w Vita jest płyta carmen electry chyba się skuszę

Gość MartaMartaMarta
W Quelle ;) A co do obiadku ja dzis serwuje sobie piers z kurczaka z cebulka i chudym boczkiem grilowana do tego puree z kalafiora i salata lodowa ze szczypiorkiem skropiona octem balsamicznym i polana jogurtem nat. mniam:)

Gość MartaMartaMarta
a malucha wez ze soba, dzieciaki lubia skakac zwlaszcza ze bedzie pewnie w centrum uwagi;)

taaak demolka murowana;) z tego mojego synka to kawał łobuza on 10 min na dupce nie usiedzi. W Quelle faktycznie fajniusie kiecki są też mam jedną na oku

włączyłam sobie fajny film na laptopiku i pedałowałam na orbitreku i nim sie obejzałam a godzinka mineła :-) zastanawiam sie czy jeszcze sobie pobiegac czy nie musze na obiadek robie sofie to: Kurczaczek a\'la fasolka po Bretońsku - pierś (z kurczaka oczywista) - przyprawki do kurczaczka (najlepiej z papryką) ale jakie kto lubi - cebula - 1 puszka fasolki w puszce (tej małej białej) - koncentrat pomidorowy (można tez świerze pomidorki) pierś drobno kroimy, optaczamy w przyprawkach i smarzymy, pokrojoną cebulę dorzucamy (może być dużo, jak kto lubi) i dusimy razem z piersią. następnie fasolkę z puszki i koncentrat (ewentualnie pomidory)i dalej dusimy. doprawiamy czym tam chcemy i smacznego a na kolacje zawijaski z sałaty ,papryki i serka

Gość groszeczek
no troszeczke przekasilam trzy malutkie kanapeczki z tunczykiem i dalej glodnam ozesz! mi sie marza moje wymarzone jeansy tylko rozm.jest do 38-40 i musze sie w nie wcisnac chocby nie wiem co!:) Palusia dzieci maja tyle energii w sobie ehh..powoli tez bedzie trzeba pomyslec:D w bonprix tez fajne ciuszki maja:)ja dzis na obiadzik mezulkowi zupcia jarzynowa i nalesniki nie wiem jak to przezyje a dla siebie tez zrobie piers z kurczaczka bo wczoraj wogole nie jadlam obiadu:( tylko drobne przekaski oklamalam meza ze jadlam obiadzik bo by mi dal ze malo co jem ...

Gość groszeczek
Usmiechnieta to samo mialam wczoraj ogladalam serial i pedalowalam i nie wiem jak to szybko zlecialo:D

Gość MartaMartaMarta
To ja jestem leniwiec czyli....Jak ja ogladam tv i probuje cwiczyc to serial mi sie nudzi!! i patrze co 5 min na zegar

Tak się rozpisałam i posta mi wcieło ;( Uśmiechnięta zadroszczę orbitreca też mi się marzy ale za dużo kosztuje dużo miejsca zajmuje a ja mam blokowe mieszkanie a i małż mówi że to kolejny wieszak na ubrania;) przepis ciekawy wypróbuję ale ze zwykłą fasolą chyba tyle że trzeba długo gotować więc jeszcze się zastanowię. Co do ćwiczeń to ja też włanczam sobie filmik jakiś wtedy szybciej zlatuje no i oczywiście prasowanie z telewizrkiem obowiązkowe Dziewczyny pracujecie?

polecam ta fasolkę, własnie zjadłam i jest pyszna, a z tej jedne piesi i jednej puszki fasolki wystarczy mi i na jutro na bjadek spokojnie :-) wiec juz jutro bede miała spokoj na orbitreku zeczywiscie nie zawsze sie chce cwiczyc ale w zime jest moim zbawieniem palusia81 - ja pracuje ale do konca tego tygodnia jestem na urlopie

Zazdroszcze po raz drugi teraz urlopu. jutro na obiadek zrobie to coś ale nie wiem czy młody będzie zarł . To moje dziecko najbardziej to spaghetti lubi i 1 w tygodniu mu gotuję. Bo wiem że zje chociaż. Niestety teraz muszę gotować pod niego, a 2 obiadków to mi się nie chce. Na szczeście jak zjemy ok 16 to ja już głodna nie jestem do wieczora.

Gość MartaMartaMarta
Pracujemy i jeszcze konczymy studia;) Co do orbitreka to wlasnie u mnie on dzielnie pelni funkcje wieszaka;) nie dobrze;) Bylam dzis na przedpremierowym 'za jakie grzechy' fajny filmik posmialam sie, raz az do lez:) takze polecam!!

MartaMartaMarta - smiech fajnie wpływa na mięsnie brzucha, wiec jak najwiecej takich komedii w nazym zyciu :-) MAM PROŻBĘ NIE ZWIAZANĄ Z ODCHUDZANIEM, KLIKNIJCIE PROSZE W TEN LINK , BARDZO MI ZALEZY ZEBY BYŁO JAK NAJWIECEJ: http://www.maratonekspertow.pl/?nick=motylek00015 jA juz dzis czuje ze zaraz bede miała okres wiec pewnie moja waga nie wygląda zbyt dobrze i o dziwo nie mam apetytu a normalnie to podczas okresu i juz przed nie moge sie oprzec ciagłemu jedzeniu nie mam pomysłu na iadanie :-( brzusiomnie boli :-(

Gość MartaMartaMarta
a ja dzis pije kefir na sniadanie, tez cos nie mam apetytu i jestem przed okresem ;( trudny tydzien w miesiacu;(

Gość groszeczek
oj niewiem ile wiecej bedzie waga pokazywala?mi znow przed okresem i w pierwszym dniu wogole nie chce sie jesc, a jak cos zjem to jeszcze bardziej mnie boli brzusio..:( dopiero w drugi dzien mam apetyt:)

Gość MartaMartaMarta
Pokazuje chyba do 2 kg wiecej... tzn moze az tyle wiecej poakzac zalezy ile wody nazbiera...

no to ja juz po orbitreku 45 minut tylko bo film był nudny, spociłam sie jak swinka :-P moze po południu spróbuje jeszcze raz :-) zjadłam moją wczorajsza fasolke pyszna :-) a dziewczyny chyba wszystkie ciezko pracują albo moze cwiczą :-P bo sie nie odzywają co tam u Was??

mam wrazenie ze pisze dzis do siebie :-P to moj dzisiejszy cały jadłospis: sniadanko : 2 jajka na twardo z sałatką z ogórka rzodkiewi i sałaty :-) mniam miedzy czasie: 45 minut orbitreka, 2 herbaty zielone i duuuuuzo wody :-) obiad:fasolka z wczoraj kolacja: 2 kotleciki z fasoli i sałatka z pomidora ogorka i sałaty juz dzis mi sie cwiczyc nie chce ale moze uda mi sie wyciągnąć mojego mezczyzne na spacerek wieczorkiem :-) i dziewczyny odzywajcie sie :-)