Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Uśmiechnięta

14-04-2009 START!!! DIETA SOUTH BEACH!!

Polecane posty

Gość groszeczek
hejoo..ja wlasnie po cwiczonkach 50min. na rowerku masakra zzajalam sie ze szok! kotleciki z fasoli a jak sie je robi bom ciekawa:D zjadlabym takiego:) dziewczyny czy ziemniaczki oczwiscie w malych ilosciach bardzo tlucza zjadlam dzis troche do obiadku pozatym rano kromeczka z serkiem ,zielona herbatka kanapeczka z tunczykiem i obiadzik troszeczke ziemniaczkow i male udko z kurczaka gotowane, a kolacji juz chyba nie bede jesc moze jakis owoc...

groszeczek - ziemniaki nie tłuczą jesli ich nie łączymy z np. mięskiem a to własnie tak smakują najlepiej :-P a powiedz bo z tego co widze to twoja dietka to poprostu MŻ, tak?? bo widze ze jesz wszystko tylko w mniejszych ilosciach a nie wiem jak sie robi takie kotleciki, były juz przygotowane przez moją mame, ja tylko podsmazyłam sobie dwa na oliwie wiec nie pomoge ale jestem pewna ze ja wpisze w google to napewno wyskoczy Ci mnustwo pysznych przepisów na takie kotleciki a były naprawde bardzo dobre więc polecam

Gość MartaMartaMarta
Ja dzis umieram;( mam okres :(((((((( pije tylko kefir....a wczoraj urwalam sie z pracy bo musialam poprzewozic meble ze starego mieszkania do nowego...wczoraj bylo ok ale nie wiem czy sie nie przeciazylam...swoja droga takia przeprowadzka to nie zla gimnastyka....zeszlo sie nam od 18 do 23 biegania po schodach...mialam cos sie was zapytac ale ucieklo mi;D

hej Wszystkie okresiaste ;) jak kobiety dużo czasu przebywają ze sobą to im się miesiączka tak reguluje że mają razem a to po to żeby razem dzieci rodzić mamy to w spadku po przodkach ;) ale nie słyszłam że przez neta to działa hehe mówi wam to biolog . Uśmiechnięta widzę że orbitrek na coś się przydaje też bym chciała. Marta marta powodzonka w rozpakowywaniu ;) Ja wczoraj lenia śmierdzącego miałam haha, deszcz u nas straszny był. Dzisiaj za to ide na aerobic z małym bo nie mam gdzie podrzucić zobaczymy ile wytrzyma mam nadzieję że chociaż godzinkę. Strasznie się cieszy że może z mamą na ćwiczenia iść i nawet obiecywał mi nagrode jak będę ładnie ćwiczyć haha To moje kochanie małe Maży mi się córunia strasznie chyba instynkt mi się włancza dziś mam dzień na dziewuszki robienie a małż kategotucznie nie chce buu

Gość MartaMartaMarta
BUUUUUUUUUUU ja przezywam terror horror cos strasznego z tym okresem.... Paulusia małża trzeba odpowiednio za ogonek pociągnąć i bedzie dziewuszka;) poza tym uswiadom go ze nie ma sie kto nim zajac na starosc a corcia o tatusia najlepiej sie zatroszczy;)

Gość Pani Usmiechnięta
o tak teraz bez orbitreka to byłabym pewnie 2 razy taka szeroka a dzis tez mnie dietka nie trzyma, ale to nic jutro znów bedzie wzorowo a dzis poprostu skoncze jesc około 16 i tez nie powinno byc tak tragicznie :- a poztym to mam okres a on wszystko usprawiedliwia MartaMartaMarta - az tak bardzo zle sie czujesz?? trzebaby było cos z tym zrobic bo to raczej nie jest normalne ....

Gość MartaMartaMarta
Nie boli mnie ale leeeeeci tak ze.....hohohoho przyznaje sie zgrzeszylam... wlasnie zrzarlam dwa michaszki ze zwyklego lakomstwa i pamieci ze tak je lubilam...pan Atkins nie poglaskal by mnie po glowce...:( w ndz wazenie

Witam Dziewczyny bo wątek umrze!! Marta marta ze mnie też teraz sikało ale cóż moja wina aspiryna tak niestety działa a byłm akurat przeziębiona a później się głupia dziwiłam dlaczego. Spoko z tymi michaszkami nic się nie stało dobrze że na 2 skończyłaś. Ja to mam zawsze problem z opanowaniem się i zjadam całą pakę fuj. Ptasie mleczko to przy ostrym powstrzymywaniu na 2 dni starcza a potem się odchudzam głupia haha. No więc chciałam się pochwaklić od wielu miesięcy gdzie na wadze pokazywało nawet 62 kg dziś ujrzałam światełko w tunelu haha 58,6 od razu się lepiej czuję. jeszcze ze 2 kg i będzie cacy. A wczoraj niestety tylko półgodziny mały na aero wytrzymał i wróciliśmy ale później sobie z płytka poćwiczyłam co to w shap była ale niezbyt mi się podoba bo trudne trochę

Gość groszeczek
no ja dopiero przed ,ale brzuch juz daje znac ze sie zbliza horror:P ja tez tak juz trzymam sie tej diety ze szok!wczoraj mamina zrobila bigos a robi pyszny no i wieczorkiem zjadlam oczywiscie nie duzo ale z trzema kromeczkami chleba masakra i po diecie:(oczywiscie slodyczy nie tykam i innych tluczcych potraw tylko ten bigos:)ale przynajmniej cwicze codziennie ok.godzinki,ale po tych cwiczeniach strasznie wczoraj bolal mnie brzuch to zaczy sie sciegna podejrzewam ale od jazdy na rowerku?maz mnie opierdzielil ze mam zrobic przerwe z tym rowerkiem bo nie dlugo to na tylku nie bede mogla usiasc:P a co tu tak cichutkoo..hejooo...:D

Ja nie wiem pobunkrowały się Groszeczek mój na mnie krzyczy że ćwiczę ale ja aerobic bo sprzętów nie mam. Mówiżebym odpoczęłą haha no a ja poprostu złapałam bakcyla i poprostu muszę ćwiczyć. Cały czas kombinuje żeby zacząć biegać haha ale ja mam problemy bo małego nie mam gdzie dać więć pozostaję mi wieczorny aerobic z płytka, no chyba że stary ma wolny wieczór ale ostatnio zadko. Martamarta niestety dzidzia pocznie się raczej za kilka lat, choć przy odrobinie szczęścia może dziś z rana mogło się udać haha (dużo by tego szczęścia musiałoby być bo my nigdy do końca )ha

Gość MartaMartaMarta
Nie ma różnicy czy do końca czy nie...podstepne plemniki znajduja sie nie tylko w tym co widzimy;) seksuolożka to mowi;) (noh prawie bo za dwa miesiace obrona) ja wczoraj bylam tylko o kefirze no i o michalkach. Nadal mam motywacje chec i zapal juz nie mysle o jedzeniu tylko przypominam sobie ze czas na cos kiedy w brzuchu burczy a zaczyna burczec juz o stalych porach wiec;) Choc dzis zobaczylam na moim brzuchu taki....flak skory...tam gdzie byla opona a nawet dwie teraz sa dwa brzydkie flaki no i cyckow malo:( a dupsko jakby takie samo:( P.s ZAOPATRZYLAM SIE W KAWE BEZKOFEINOWA nie polecam :P

dziewczyny sie obudziły wreszcie :-) ja musze sie przyznac ze tez z ta dietka było wczoraj róznie u mnie :-\ i stwierdzam po raz kolejny ze naj;eprza dieta dla mnie jes ograniczenie kalorii i teraz postaam se ograniczyc weglowodany równiez ale, drazni mnie ciagłe jedzenie tych piersi i piersi i piersi i piersi, nic tylko te piersi kurczaka bleeeeeeeeeee ile mozna :-(

Pani Uśmiechnięta Ja też mam dość piersi fe Wczoraj mi mąż rozmroził to musiałam zrobić ale kupiłam warzywa na patelnie i są super mężowi też smakowało ale powiedział że beż mięcha. Zjadłam sobie więc do tego załata z ogórkiem rzodkiewka i szczypiorkiem z jogurtem naturalnym. Ja też miałam dość tego przestrzegania więc jeem zdrowo poprostu w mniejszych ilościach a ule kalori... hm no nie wiem nie liczę bo nawet nie umiem ale w końcu 58 na początku więc coś todziała a i ciacho wczoraj było malutkie. Dziś mąż mi śniadanko zrobił kanapeczka z szyneczką chudziutką pomidorkiem i ogórkiem pycha . Chlebek ciemny ( ja najbardziej taki lubie białego nie kupuję) Mąż też na diecie on ma bębenek jak ja w 7-8 miesiącu ciąży haha. A jutro robię pierogi ruskie i kilka z truskawkami. Laski piszcie bo na inni przeganiają

Gość MartaMartaMarta
Kochana ale przeciez nie musisz jesc tylko cyckow zrob sobie rybke salatke albo mozna jeszcze chyba jagniecine wolowina zrob mielone chudziutkie takie do tego purre z kalafiora i jakas salatke ja siebie tak oszukuje ale w sumie to taki typowy obiad ja czasem mam ochote na lososia wedzonego to jem go samego...jak juz nie masz pomyslow to moge cos ci napisac tylko chyba az jutro rano albo poznym wieczorem jak bede miala jeszcze sile bo mam przeprowadzke...

tylko ze ja ryb nie znosze :-( nie lubie tego pozmaku w ustach po zjedzeniu rybki lub tunczyka zmusiłam sie dwa razy podczas tej dietki i mam dosc jedyną rybką którą lubie jest łosos i to z chlebkiem :-) palusia81 - czyle jemy zdrowo i mniejsze ilosci, ja chce do tego teraz ograniczyc wegle a nawet zredukowac bardzo bo widze ze ta dietka miała sens i działała, zobaczymy co z tego bedzie :-) mysle ze najlepiej jest znalezc diete która bedzie do ciebie pasowała :-)

to jest mój plan na dzis : śniadanie: jajecznica z dwóch jajek oczywiscie na oliwie II śniadanie: jakis jogurcik, naleprzy byłby naturalny ale niestety u mnie nie ma a nie wybieram sie do miasta :-( obiad: surówką z kapusty pekińskiej, pomidora i ogórka lub poprostu warzywa z patelni podwieczorek: jajko na miękko kolacja: tuńczyk wsw mysle ze zdrowo i nie ma weglowodanów , do tunczyka sie zmusze :-P

Gość MartaMartaMarta
Brzydko!! Trzymac sie to tylko dwa tygodnie!!

MARTA moje lenistwo silniejsze ode mnie niechce mi się cudować w kuchni wole normalnie jeść ale mniej oczywiście węgle ograniczamy Co do plemnieczków to wiem (ja mgr biologii ;) przydaje się mi to do krzyżówek) ale to jest raczej maełe prawdopodobieństwo ale jest poza tym po 27 roku życia kobiecie spada płodność a zajść w ciążę nie jest ogólnie tek prosto jak się chce. A na obiad ogórkowa hah

Gość MartaMartaMarta
wpraszam sie na obiad do Ciebie...uwielbiam ogorkowa;)

Gość groszeczek
u mnie zas z brzucha nic,ale dupsko mniej i udo:)po wczorajszym to chyba mi przybylo...u mnie tez jesc mniej lecz zdrowo przynajmniej unikniemy efektu jojo..bo teraz co nie zjem ziemniaka,pieczywka itp.a po diecie jak schudne ile bede chciala to napewno zaczelabym jesc normalnie ziemniaki itp. i co ..odrazu znowu bym przytyla chyba ze niejadlabym juz pieczywka ziemniaczkow i tych innych wynalazkow do konca zycia hehee..:P

Marta- ale chyba mój jadłospis wcale tak duzo nie odstaje od naszej dietki początkowej a i fakt palusia81 - moje lenistwo tez tu ma swoje znaczenie tymbardziej ze czasami musze przygotowac kilka posiłku na nastepn dzien bo zdaza sie ze nie duzo czasu spedzam w domku

Gość groszeczek
hehee..ja tylko czekam jak z mezulkiem cos wymajstujemy:Pkurcze chcialabym jeszcze troszeczke poczekac kupilismy autko i chcemy go splacic i remont mieszkanka aby juz isc na swoje..:(slub byl w zeszlym roku to jeszcze troche czasu mamy tyle ze jestesmy juz ze soba siedem latek:)

Gość MartaMartaMarta
Usmiechnieta- no nie odstaje jest ok tylko malo jesz...

jak ede głodna to powiekrze dawke jedzenia he he :-P narazie jestem po jogurciku i niejestem głodna, dzis wogole jakos mi apetyt nie dopisuje - chociaz raz :-P ide na orbitrek zaraz, zobaczymy ile wytrzymam :-P

45 minutek cwiczyłam na orbitreku i zrobiłam 50 pompek i po nic mnie strasznie brzusio rozbolał, pewnie podczas okresu nie powinno sie robic brzuszków czy innych cwiczonek na brzuch

to pewnie cisz zalegnie dzis ja zaniedługo po małego zmylkam a weekend się pewnie nie odezwe wiec miłego dietkowania dziewuchy Zapraszam jutro na pierogi ruskie mniam

Gość groszeczek
Witam w ten sloneczny dzien:Dno moja diete to przez wekeend zawsze trafia !!w sobotke juz zjadlam wiecej i w niedziele tez nie moglam oprzec sie kotlecikowi na obiadzik i innym wynalazkom jak ziemniaczki,drobiowa paroweczka na kolacyjke,rosolek wiadomo z czym oczywiscie mala porcja,a w sobote tez dalam czadu!dzis postaram sie bardziej nie ma to tamto:D na dodatek przecwiczylam sie na tym rowerku w sobote myslalam ze umre nie moglam chodzic na nogi tak strasznie bolaly i brzuch juz tyle nie cwicze.Cwiczylam codziennie i zawsze po godzinie lub wiecej!teraz mysle ze co drugi dzien bedzie ok. a co tam u was halooo...:D