Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Uśmiechnięta

14-04-2009 START!!! DIETA SOUTH BEACH!!

Polecane posty

Hej po weekendzie groszek nie martw się ja weekendy też mam obżarte raczej. W tygodniu łatwiej się trzymać ;) Co do ćwiczeń na brzuszek to włg sportowców nie powinno się ich robić codziennie ja robię ze 3 razy w tyg. W sobotę 15 km na rowerze zrobiłam ;) z 16kg obciążeniem w postaci synka, taka mała wycieczka. Jak ładna pogoda to my cały czas na dworze więc nie narzekam na brak ruchu. Dzisiaj w końcu aerobic mąż w domu więc mogę na 2 godzinki zostać. Niestety 58 z przodu mnie opuściło . Ja nie wiem czemu takie wachania wagi o kg mam

Gość MartaMartaMarta
Hej dziewczynki;) J wam powiem ze chyba odzwyczailam sie od jedzenia a przez weekend to nawet nie mialam czasu zeby o tym porozmyslac chyba przez te dwa dni zjadlam popcorn i sniadanie w ndz;) Niestety waga pokazuje o 1kg mniej wiec to tym bardziej nie jest motywujace;( Chyba nie bedzie ladnej druchny.....:( Ale nie nie nie, nie mam zlego humoru piekny dzien dzis jest a ja bede w pracy tylko 4 godz i wolne;) Jeszcze sie nie poddam;)

No gdzie wy????????????????? Penie ćwiczycie;) Ja wcinam jogurt z musli (mąż kupił) Przeterminowany 3 dbi hahaha ( a na mnie krzyczy że dat ważności nie sprawdzam)

Gość MartaMartaMarta
A co topik umarl?? szkoda fajnie bylo z Wami;) pozdrawiam

Marta ja żyję Nawet po wczorajszym stepie spociłam się jak świnia ;) I co jedyny rezultat jaki widzę to to że nie mam staników ;) z B przeszłąm na A lub malutkie B hahahaah buuuu

Gość MartaMartaMarta
no z cyckami nie za dobrze sie wychodzi po dietach... ja wczoraj bylam pol godz na orbitreku dzis moze uda mi sie godzine moze do lipca sie uda;)

gorąco u mnie w biurze że hej maskra, jak tam u was z rezultatami ? Chyba jednak topic zdycha niedobrze... Mam nadzieje że nie piszecie bo wytrwale ćwiczycie hhaha

Gość MartaMartaMarta
Puk Puk! nie ma juz tam nikogo....?? ;( wszystkie juz laski sie porobily??!!;)

hej nie jestem jeszcze laską ale chcę nią zostać. Z chęcią się przyłączę. Ważę 58kg wzrost 162 chcę ważyć 52. Dzisiaj pierwszy dzień na diecie. nie orientujesz się czy mogę jeść kisiel i budyń niesłodzony w pierwszej fazie. Nie smakuje mi mięso i jajka i chciałabym znaleźć cośfajnego co mi będzie smakowało. Pozdrawiam