Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oleńka1984

Kremy Wyszczuplające

Polecane posty

Gość aha i ach
Nie. Podobnie jak balsamy antycellulitowe i inne takie. Nie. Któraś tu udowodniła doswiadczalnie (ze też jej się chciało) wcierając chyba 2 miesiace w jedno udo i jeden półdupek :D Nie było żadnej różnicy po tych 2 miesiacach.

Gość wygrałam z cellulitem
można się smarować nawet masłem albo zwykłym olejem, balsamy mają nawilżać, chociaż sama też zawsze stosuję antycellulitowe i wyszczuplające ale najważniejsze jest masowanie ciała

Gość BadZonk
Głowę sobie wysmarucje tymi kremami wyszczuplającymi.

ja używałam. Kupiłam na allegro. Właśnie dziewczyna na kafe mi go poleciła. I powiem, że jako jedyny krem mi pomógł. Z samych naturalnych składników zrobiony, a po nałożeniu tak gorąco mi było w nogi i tyłek, że stałam przez pół godziny na balkonie, bo aż parzyło:O a to był luty No ale z całą pewnością mogę potwierdzić, że działa już po pierwszym użyciu. I pod tą opinią podpisuję się obiema ręcami:P

Gość madziula199090
doTika_Waylan napisz jaki to byl krem?

Gość shepek
też nie wierze w te wszystkie kremy

Gość BadZionk
Taaa, krem ci pomogl. Jako jedyny. Glowe sobie tym kremem posmaruj. Najlepiej to sie polozyc na tory kolejowe jak bedzie jechal ekspres wtedy nie ma zadnego probemu, wszsytko pasuje i nie trzeba z siebie robic idiotki wydajac pieniadze na cudowne metody na odchudzanie. Nie zercie tyle i na tym sie skupcie, a jak macie troche tluszcyku to bardzo fajnie.