Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skoro swit.......

czy dzisiaj juz mozna sluchac glosniej muzyki ?

Polecane posty

Gość skoro swit.......

Gość fanka malibu.
u mnie leci dosc glosno. a sąsiedzi już wczoraj mieli imprezę gdzieś tak do 1. więc myśle ze można ;)

Gość xxx....
post sie skonczyl to niby mozna, ale od polnocy jest ogloszona załoba narodowa przez ten pozar w kamieniu pomorskim wiec mozna troche sciszyc muze.....

Gość fanka malibu.
tak? nie wiedziałam. to żart? nie oglądałam wiadomości.

Gość skoro swit.......
bo wczoraj mnie sasiadka opierdzielila ze slucham:o

Gość skoro swit.......
irytuja mnie zaloby narodowe:O

Gość doktorek gregorek
A kto komu broni, jak ktos niewierzacy , ma gdzies zalobe i tak dalej. To kto jest w stanie zabronic :D ale smut :P jak sasiadka taka wierzaca to niech sobie kupi korki do uszu albo sluchawki i wlaczy radio maryja :D Nie wszyscy wszystkie swieta obchodza .... i tak dalej i dalej :P

Gość 0987654321
Temat żałoby narodowej był już omawiany na kafe nieskończoną ilość razy - przy każdej ogłaszanej żałobie. Dlatego nie warto znowu tej dyskusji zaczynać, ale fakt faktem - ostatnio żałobę nam ogłaszają co kilka miesięcy, dlatego ludziom to spowszedniało, jak wszystko, co ma być wyjątkowe, a zaczyna się pojawiać zbyt często. Efekt?? W moim mieście wczoraj można było bez problemu znaleźć otwarty klub, żeby się pobawić.

Gość 0987654321
doktorek ==> Żałoba żałobą, ale akurat z religią to nie ma nic do rzeczy w tej sytuacji.

Gość skoro swit.......
szczególnie ze kiedy jednostki umieraja to wszyscy maja ich w dupie a kiedy umrze wiecej osob naraz nagle robia żalobe:o wielka pokazowa nie znalam tamtych ludzi i nie mam zamairu plakac ani czegos sobie odmawiac:o

Gość doktorek gregorek
Czy jak ktos mieszka w bloku i dzies tam ktos umrze (wszyscy umieraja) to odrazu cala klatka albo caly blok ma zalobe :D no smut jak stad do nowego yorku :P

Gość skoro swit.......
no dokladnie:)

Gość metanal
dzięki wielkie jakiejś popierdolonej moderatorce w żałobie, która usunęła mojego posta. widzę, że na kafe też mamy żałobę, gratuluję, usuńcie teraz wszystkie wesołe posty, jak żałoba to na całego 😴

Gość doktorek gregorek
Co to za zaloba jak nie ustawowego zabronienia handlu alkoholem ;) Pic na wode, mydlenie oczu ;p