Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obiektywna mezatkaaaa

dlaczego tak wiele ladnych dziewczyn jest samotnych?

Polecane posty

Gość obiektywna mezatkaaaa

a te mniej urodziwe zeby nie powiedziec brzydkie sa w zwiazkach?

Gość DR PSYCHOL
bo sa zapatrzone w siebie

zauważyłam całkiem cos odwrotnego... a te nieliczne ładnę sa przeważnie same z wyboru ja np. jestem sama bo czekam aż poznam jakiegos astronoma z NASA

Gość fhnhf
popieram zdanie dr psychola

Gość DR PSYCHOL
no chociaz raz sie ktos zgadza ze mna juz dalej nie ciagcie tego teamatu tego posta z tepakiem prosze usunac

Gość Luśka W.
Bo sam wygląd to nie wszystko, ważna jest również konstrukcja psychiczna, niektórzy mają coś pokręcone w dziale "budowanie bliskich więzi" :)

Gość naturalna dziewczynaaaaaa
nie kazda ladna jest zapatrzon a w siebie wlasnie panuja takie glupie stereotypy i dlatego jest jak jest sami piszecie ze nie ocenia sie po wygladzie ale wiekszosc z was to robi piszac ze jak ladna to zapatrzona w siebie a brzydka nie mzoe taka byc? poza tym sa brzydkie dziewczyny.... nie popadajcie w skrajnosc

Gość Luśka W.
Poza tym ładna zwykle nie jest zdesperowana i nie wiąże się z pierwszym chętnym, z obawy, że kolejna okazja może się nie trafić.

Gość Luśka W.
czy wie ktoś,jak przegrać płytę, jeżeli mam tylko jedną nagrywarkę, tzn. mam takie coś jakieś multimedialne do wszystkiego?

nie zcerwień słońca - bo z tymi ładnymi najczęscie tylko brzydcy chcą byc:P

JAsne luśka - najlepiej uzyj opcji kopiuj dysk w nero - wtedy najpierw płytka zostanie zrzucona na dysk jako obraz a potem ten obraz wypali nagrywara bezpośrednio na pustą płytkę;)

Vampire - jesli mialeś siebie na myśli to szukam kogoś starszego, ale gdybym była młodsza :) kto wie? Lubię czytać Twoje wypowiedzi, jesteś szczery, nie udajesz, jeśli do tego znasz się na astronomii to super. Nie nudziłabym się z Tobą na pewno.

Gość Luśka W.
Dzięki :)

Gość Luśka W.
A jeszcze przy okazji, właśnie zainstalowałam sobie 32 aktualizacje microsoftu, czy to faktycznie coś daje?

Gość bo brzydkie biorą co jest i ni
nie wybrzydzaja

daje poprawia stabilnośc itp - choc tego sie nie zaueważa. ale aktualizacje instaluj tylko jak masz orginalny system, bo jak masz pirata to potem mozesz miec śmieszne okienko "uzytkownik padł ofiarą piractwa ble ble ble" jestem z raju - zawsze staram sie być sobą wszędzie gzdie jestem;) wczoraj sobe patrzyłem chwile na gwiazdy i jeszcze pamietam gdzie jaki gwiazdozbiór jest - wiec ne jest tak źle;)

\"Luśka W. Bo sam wygląd to nie wszystko, ważna jest również konstrukcja psychiczna, niektórzy mają coś pokręcone w dziale \"budowanie bliskich więzi\" Luśka, hmmmm... czyżby autoanaliza ?? :D

Gość Luśka W.
Nie mam pirata, więc dobrze zrobiłam. :)

amozedlatego ze te ladne sa tylko obiektem seksualnym? dziewczyna na jedna gora dwie noce? moze dlategoze faceci w takich dziewczynach widza tylko cialo nic poza tym? powodow moze byc sporo

Gość Luśka W.
Cześć Kwiatek :) Wygląda na to, ze owszem, autoanaliza. Jakowyś problem zapewne miałam i pewnie wciąż mam. :)

Tak dobrze zrobiłas - jest to ułatwienie wiec czemu z niego nie skorzystać:) choc większośc aktualizacji to sprawdzanie autentyczności itp. ale sa tez takie co poprawiaja działanie systemu i jego komponentów;) masz orginalny system to smiało instaluj aktualizacje:)

Gość Luśka W.
Vampire, jakoś tak brzmisz jak zorientowany to jeszcze zapytam, może coś poradzisz. Otóż mam ci ja laptopa, 3 letni, i zaczął się jakiś czas temu strasznie ślimaczyć. uważasz, że warto kupić taki program TuneUp Utilities, który rzekomo coś tam naprawia, usprawnia, oczyszcza itp? Oprogramowanie również oryginalne.

Gość Luśka W.
Kwiatek, chcesz ze mną jechać na wakacje? To co powiesz na Edynburg?

Luśka, wole ciepłe kraje z morzem zdecydowanie, brrr. ew. polskie morze mam ochote odwiedzic ;) PS zainstaluj sobie Win 98 - murowane ze lapek bedzie śmigał ;)

Gość Luśka W.
Kwiatek, niezła ironia (z tego, co mgliście pamiętam Win 98 zawieszał mi się kilka razy dziennie) :D A co do morza, ja tez dawno byłam nad Bałtykiem, ale byłam plus tutaj zawsze jakieś towarzystwo mozna spotkać. ;) Zaś w Edynburgu nie byłam jeszcze nigdy, więc pomyślałam, ze może dasz się naciągnąć :P