Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowy2009

wkręca mnie?

Polecane posty

Gość anonimowy2009

zerwałem ponad 2 tygodnie temu z dziewczyną. Kilka dni temu Ona powiedziała mi, że byla u ginekologa, który powiedział że jest w 5 tygodniu ciąży.Powiedziała, że nie wyobraża sobie mieć ze mną dziecka po tym co zrobiłem i mówiła o usunięciu. Powiedziała, że zabieg bedzie mnie kosztował, a wcześniej ze ginekolog juz dał jej jakaś kroplówkę, po ktorej ma poronic. Kupiłem jej test do zrobienia, powiedziała że test wskazał że niby nie jest i że kamień spadł jej z serca. Mówiła też, ze kilka dni póżniej będzie musiała isć do ginekologa po kolejną dawkę kroplowki. Czy ona mnie wkręca???

Gość alison11
kroplówka na poronienie

Gość anonimowy2009
tak, coś w tym stylu ją zrozumiałem, że jak ta kropłowka nie pomoże to w tedy mówiła o zabiegu

Gość anonimowy2009
zaznaczam, ze mowi o 5 tygodniu ciąży. Proszę o pomoc, bo nie chce byc wkręcany. Dziewczyny czy Wy jesteście zdolne do takich kłamstw??

Gość kayyyyyyyyyyyyyyyyyyq
Oczywiście że cię wkręca;) Nie ma żadnej kroplówki na poronienie. Nie dawaj jej żadnej kasy na to. Powiedz że jeśli chce coś od ciebie to żeby się zgodziła na wspólną wizytę u tego lekarza itp. Poza tym... skoro test pokazał że nie jest w ciąży to na pewno nie ma nic takiego jak późniejszy zabieg powtórny aborcji.

Gość joojjjj
haha - proma aprilis - robi ci na złość - ginw 5 tyg niezbyt jeszcze potwierdzi ciąże to raz po drugie nieda kroplówki haha

Gość anonimowy2009
mowiła, że jeśli nie ta kroplówka (pokazywała mi ukucie na dłoni od igły) to zabieg 1400zł. Żebym poszedł z nią zapłacił i wyszedł

Gość anonimowy2009
mowiła, że jeśli nie ta kroplówka (pokazywała mi ukucie na dłoni od igły) to zabieg 1400zł. Żebym poszedł z nią zapłacił i wyszedł

Gość ola444
ile wy macie w ogóle lat ?

Gość jejku po prostu
karz jej przy sobie zrobic test, jesli jest tak jak mowi w 5 tyg to test juz pokaze ciaze, a do kogos kto napisal ze gin nie moze w 5 tyg stwierdzic ciazy, otoz moze, sa juz takie urzadzenia jak usg

Gość anonimowy2009
czy to ważne ile lat, człowiek uczy się na błędach

Gość anonimowy2009
można wykryć w piątym tygodniu, siostra mówiła ze była na usg w piątym i wtedy się dowiedziała

jeżeli była by w ciąży i poroniła to test i tak wychodziłby pozytywny, bo mija trochę czasu zanim stężenie hormonu ciążowego spadnie (nawet po przerwaniu ciąży)

Gość kayyyyyyyyyyyyyyyyyyq
no właśnie, tak jak sleeping sun pisze. Poza tym powtarzam że na pewno nie ma metody aborcyjnej polegającej na kilku dawkach jakiegoś leku przez kroplówkę.

Gość anonimowy2009
wydaje mi się, że też na kasę chce naciągnąć. Ale jeśli tak robi to strasznie wredna jest i nie chciałbym być nawet jej znajomym

Ale masz pomyloną tą eks...a żal mi Ciebie...nie ma żadnych kroplówek i to jeszcze w dawkach co kilka dni no chyba że z niej jakaś krowa ??