Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vibratorek

mam troche problemow z pierwszym razem bo mam malego

Polecane posty

Gość Vibratorek

WItam mam na imie dawid i jestem z olsztyna , z moja dziewczyna jestem od ponad 5 miesiecy i chcemy zaczac wspolzyc mamy po 15 lat i ona jest dziewica a ja prawiczkiem , robilem juz jejj mineteke .. ale wspolzyc boje sie zaczac bo mam zaledwie 13 cm ;( i boje sie ze mnie wysmieje napisalem jej w zartach ze mam 6 cm to ona odp ze jej by to stylko.. lecz boje sie ze jednak i tak 13 cm jej nie wystarczy proSZE O POMOC !

Gość fanka malibu.
ja tam myślę, że dacie rade. ;) przecież jak Cie kocha, to nie rzuci Cie z powodu 13 cm. swoją drogą, dla mnie to zq wcześnie na seks.. 5 miesięcy?

Gość Vibratorek
ona ma jakies sny erotyczne tez i ja zreszta tez ..ale boje sie ze jej nie zaspokoje malym ;/

eee mlody jestes wiec urosnie Ci jeszcze :) oboje macie po 15 lat ? to troche za wczesnie nie uwazasz ze lepiej poczekac? ;P

Gość fanka malibu.
powiem Ci, że wolałabym 13 a grubszego niż 20 a kabanoska chyba..

Gość Vibratorek
niewiem czy za wczesnie ..ale boje sie ze nic chyba do niej nie czuje ona mi ciagle mowi ze mnie kocha a ja nic.. powiedzialem jej to a ona powiedziala ze mnie rozkocha tylko niewie jak.. no chudego niemam :D

to chcesz przezyc to z kims kogo nie kochasz ? :/ no comment !! wez chlopaczku poczekaj 5 lat moze wtedy zrozumiesz co to SEKS !!!

Gość fanka malibu.
w takim razie odradzam jak nic do niej nie czujesz. ja czekałam 2 lata aż to zrobiłam i nie żałuję.

Gość Vibratorek
tzn niewiem czy jej niekocham jak jestem z nia to nieumie o niczym innym myslec tylko o niej a teraz jak jestem sam to nic

Gość Vibratorek
kocham ale nie tak bardzo jak ona mnie .. niewiem moze to przyjdzie z czasem

Gość Vibratorek
juz 2 laski ktore poznalem na 1 imprezie proponowaly mi seks.. moim zdaniem jest to obrzydliwe a na tej imprezie bylem z laska

Gość Vibratorek
ale my chcemy wlasnie zaczac.. ale boje sie o mojego malego ;//

a po co chcesz zaczac skoro niewiesz czy ją kochasz? :( tak zeby sobie poruchac czy jak?? zalamka.. a pozatym jakie Ty checsz miec rozmiary w wieku 15 lat

Gość Vibratorek
ale to ona mi ciagle mowi o sexie.. a ja chce ja ZASPOKOIC moi kumple maja po 14-16 cm.. i paru tez ma 7 cm ;D

:o a co by bylo jakby zaszla w ciaze? :o przypadki chodza po ludziach, jestem od ciebie niewiele starsza a sama sie tym nieraz stresuje.. a chyba jej w razie w. niewiele mozesz zapewnic :o Twoje zycie rob co chcesz ale wg mnie powinnienes dluzej poczekac i upewnic sie co do niej czujesz, a nie przejmowac sie jakiego masz, bo jak sam powiedziales ona cie kocha wiec mowinna cie zaakceptwoac nawet jakbys mial 7 cm :o

Gość Rybciaa
o k u r w a ! chłopcze ! co Ty dajesz ? jestem o rok od Ciebie starsza ale mysle o tym zupełnie inaczej ;> . wiesz w ogole co to seks ? z czym to sie wiaze ? nie kochasz jej ? kurwa weź Ty sobie daru ! twoje potrzeby by zaspokioły pocałunki ! mysle ze chcecie to zrobić dla szpanu i po to by sprawdzić jak to jest...ale nie na tym to polega !

Gość Vibratorek
wlasnie myslalem tez o prezeratywach ale boje sie ze mi spadnie..

Gość Rybciaa
o k u r w a ! chłopcze ! co Ty dajesz ? jestem o rok od Ciebie starsza ale mysle o tym zupełnie inaczej ;> . wiesz w ogole co to seks ? z czym to sie wiaze ? nie kochasz jej ? kurwa weź Ty sobie daru ! twoje potrzeby by zaspokioły pocałunki ! mysle ze chcecie to zrobić dla szpanu i po to by sprawdzić jak to jest...ale nie na tym to polega !

sama raczej nie spanie jak sie uwaza. ale moze peknac.. mojemu jak 2 razy pekla i nawet niewiesz jaki to shiz jest. oczywiscie zajechalismy szybko po tabletke bo moj facet jest odpowiedzialny i dojrzaly.. a czy Ty wogole wiesz jakie moga byc konsekwencje ? :o co bys zrobil jakby wam pekla ? nie mowie tego zeby prawic ci morałow, ale powiem ci ze kiedys myslalam podobnie jak ty, ze seks chop siup, a teraz widze ze to tez duza odpowiedzialnosc jest.. Rybaa ile masz lat ?:)

Gość Vibratorek
Rybcia... czytaj calos .. bbo to chodzi o jej potrzeby :]

Gość Rybciaa

Gość Vibratorek
mam nadzieje ze niewpadnie bo by ciezko bylo ona musi szkole skaczyc ja zreszta tez ale moi rodzicie by mogli nam pomoz poniewaz zamozny jestem ;) ale niechcial bym dziecka.. ale niepozwolil bym tez usunac wiem ze koniec by byl z imprezami itp.. aa i moja laska ciagle mi mowi ze chciala by sie ze za mnie wyjsc za maz ..

Gość Rybciaa

Gość Vibratorek
Rybciaa powtarzasz sie :)

Gość Rybciaa
16 A czemu pytasz ? Vibratorek powiedz mi czym dla Ciebie jest seks ? czym ? chcesz to robić z osobą której nie kogasz ? po co ? po to żeby ją przerżnąć i sprawdzić jak to jest ? pochwalić się kumplom ze juz to robiles ? nonsens ! ;/ Seks to także odpowiedzialność ! zastanawialiście się nad tym co by było jakby zaszła w Ciąże ? skoro szukasz pomocy na ten temat na tegho typu str., to twoja wiedza na temat seksu nie jest wystarczajaca by polaczyc to z praktyką ;/

Gość Vibratorek
wlasnie niechcemy nikomu o tym mowic ..

a tak sobie bo mam podobnie :) wogole seks z 15 letnim kolesiem wydaje mi sie porazką sorka..