Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vibratorek

mam troche problemow z pierwszym razem bo mam malego

Polecane posty

Gość Vibratorek
teraz egzaminy mamy to nawet niebedziemy mieli czasu sie spotykac przez ten tydzien

Gość Rybciaa
Wiem, że się powtarzam, bo net mi coś zamulił ;) hihi . Wiesz co, tak szczerze to ja twierdzę, że lepeij bedzie jak poczekacie jescze trochę... Ta decyzja o współżyciu powinna być podjęta razem i to po głębszych zastanowieniach ;) Pomyślcie o tym co bedzie jeśli ona wpadnie ? co ? zapewnicie dziecku dobre wychowanie ? Ja myślę, że nie tym bardziej, że widać, że wiedza na ten temat przy Twojej osobie jest niska :( niestety... Wszystko jest dla ludzi, ale do niektórych rzeczy trzeba dojrzeć...

Gość Vibratorek
czemu

Gość Vibratorek
ale jakby nawet wpadla to dziecko mialo by sie dobrze gorzej z nami bo koniec z imprezami itp

Drogie dzieci, powinnyście odrabiać lekce, chodzić do szkoły i pomagać rodzicom przy sprzątaniu mieszkania. O seksie pomyślcie za jakieś 5 lat.

Gość Vibratorek
to nie te czasy .. ;)

Gość Rybciaa
connie wiesz ze się z Tobą zgadzam... sorki chłoapcy, ale dla mnie to jeszce dzieci..chłoapcy dojrzewaja pozniej...ja bym nie mogła z takim ;/ yy .. ;d ja mam chłaopaka o 5 lat starszego i zawsze trzymałam się mniej wiecej takiej roznicy

Gość Rybciaa
dziecko to dla Ciebie tylko koniec z imprezami ?? ;O ! o matko ! porażka !

Gość Vibratorek
sorki za wyrazenie ale mozna powiedziec ze jestescie gorace 16-17 z starszymi facetami mam na placu pare takich lasek co teraz skonczyly w kanałach ;))

Gość Vibratorek
czyli na tym forum nieznalazem pomocy coz..

Gość Rybciaa
sztuczna cipka może byłaby dla niego dobrym rozwiązaniem, jesli potrafiłby sobie z nią poradzić ;d

Gość Vibratorek
rybcia powiem ci ze jesli lubisz to robic z starszymi to BUrDEL jest dla ciebie

Gość Rybciaa
!! leżęęę ! nie załamuj mnie ! za kilka lat zrozumiesz jaki głupi byleś pisząc to co przed chwila napisałeś ;D Wiesz co wolę strszego i w przeciewienstwie do takich jak Ty dojrzałego faceta! a nie takich jak Ty ! nie masz pojecia na temat seksu wiec jaka przyjemnośc się z takim kochać ?

Gość Rybciaa
!! leżęęę ! nie załamuj mnie ! za kilka lat zrozumiesz jaki głupi byleś pisząc to co przed chwila napisałeś ;D Wiesz co wolę strszego i w przeciewienstwie do takich jak Ty dojrzałego faceta! a nie takich jak Ty ! nie masz pojecia na temat seksu wiec jaka przyjemnośc się z takim kochać ?

Gość Rybciaa

Rybcia ja tez mam o 5 lat starszego:) i zajebisty Kochanek, przyjaciel i chlopak z niego :) a ten gowniarz neiwie co mowi.. chlopcy w wieku gimnazjalnym..,. :o

Vibratorek, człowiek odpowiedzialny bierze na siebie konsekwencje swojego zachowania. Czy jeżeli zdarzy się że twoja dziewczyna zajdzie w ciążę, to czy będziesz mógł zapewnić utrzymanie waszemu dziecku ? Oczywiście że nie. Będę musieli zrobić to wasi rodzice. Rozumiesz o co mi chodzi ? Osoba dorosła jest osobą odpowiedzialną i bierze konsekwencje swoich działań na swoje barki, a nie zrzuca je na barki rodziców. A co do twojego penisa, to jest raczej OK. Średnia światowa długości penisa u dorosłego mężczyzny to 14 cm.

Gość Vibratorek
hah kochanek zobaczysz jak zaniedlugo zobaczysz go z dlugonogą kobieta ;) tylko potem niepisz na forum bo starsi nie zawsze znaczy dojrzalsi oni niemowie ze wszyscy chca tylko mlode cipki :) pzdr

Gość popadam w depresje
chopie! masz dopiero 15 lat!!! mi sie w bani nie miesci zeby zaczac wspolzyc w tak mlodym wieku!!!!! seks to nie tylko ,,zamoczenie,,hehe do tego dwoje ludzi powinno sie nawzajem kochac i szanowac ,wiesz co to milosc?to odpowiedzialnosc za drugiego człowieka,mmilosc sie zaczyna wtedy gdy czyjesz szczescie jest wazniejsze od twojego,,wbij sobie to do bani,mysle ze powinjienes poczekac ,od razu ci mowie ze nie bediesz z ta laska!!!skoro tak mloda siksa gada juz i nagabuje cie do wspozycia nie szanuje sie .... mam 22 lata i sama jestem dziewczyna!z moim narzeczonym jestem ponad 5lat i zdecydowalam sie po 2 latach.....,uwierz lepiej kochac i zaczac wszystko od poczatku razem ,odkrywac siebie -to jest takie piekne masz poczucie ze twoja druga polowka,,nie byla uzywana,, ajjj zrobisz jak zechcesz ale nie poczujesz tej magii -widozcie takie zcasy -od arzu ci mowie ,,kiedys jak poznasz ta własciwa za pare lat bedziesz załowac ze psztyknałes sie z pierwsza lepsza i zaznaczam nie skonczy sie na jednej,,ciało puszczone raz idzie w obieg cały zcas:P wybor nalezy do ciebie

Gość Vibratorek
ale mi namieszalas w bani :D jesZcze zrobiee cos glupiego i zerwe z nia ..a niechce

Gość ja raz w zyciu
13 cm...na bank cie wysmieje :/ poczekaj tak do 19 serio w tedy rosnie jak na drożdżach :)

Gość Vibratorek
wez ssij pale.. ty podszywaczu pewnie sam masz z 9 :)

Gość Rybciaa
connie on jest zbyt infantylny by to zrobumieć, a to może zazdrośc co mały ? twoja i tak Cię zostawi ! po chuj jej taki idiota co nic nie wie o zyciu ?;)

Gość ja raz w zyciu
do mnie mowa :/?

Gość Vibratorek
hah odeswala sie mloda kurwa

Gość Rybciaa
ktoś kogo nie znamsz namieszłą Ci w głowie i chcesz zostawić swoją laske ??:) Człowieku ty jej nie kochasz ! ;D . miałam racje SEKS DLA SZPANU ! a znia jestes po to by przy kumplach pokazać ze kogoś mzasz /;) hahah ;) INFANTYLNOść

Twoja dojrzalosc psychiczna objawia sie wlasnie w tym ze nie umiesz wyrazic swojego zdania bez wyrazow ala 'Ty kurwo' ETC :p