Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roksana20_89

Pomóżcie!!Plisssss

Polecane posty

Gość roksana20_89

Hej! potrzebuje jakies fajne zyczenia urodzinowe (tak na sms'a)dla mojego chłopaka. Chciałabym cos takiego...mądrego, no poprostu cos porządnego,zeby mu sie miło zrobiło.. znacie cos co by sie nadało?Szukałam w necie,ale w necie to same wierszyki,a ja chce takie od serca,ale niewiem co napisać.. prosze nie zostawcie mnie z tym... Mam nadzieje ze pomozecie:)

Gość hhfdgfhde
he nikt juz nie składa zyczen;P

Gość wyrodrt
Wszystkiego najlepszego, duzo zdrowia szczescia pomyslnosci oraz wiele radosci:)

Gość wyrodrt
w wyszukiwarke wpisz zyczenia urodzinowe, moze znajdziesz cos bardziej oryginalnego od moich :) :)

napisałaś że chcesz od serca, to napisz to co ci serce mówi.to nie musi być wieszem, moze fragment słów z jakieś piosenki?

Gość gdhsfjjkcf
jestes szalony mowie Ci wszystkiego najlepszego dzisiaj zycze Ci;p;p;p hehehe

Gość yyyyyyy___
niewiem trudno jest cos wymyslec

Szczęście polega na tym, aby mieć co robić, aby mieć kogo kochać, aby mieć w co wierzyć - dlatego z okazji urodzin życzę Ci szczęścia :) Sto lat! :))

Gość roksana20_89
lilly rose fajne zyczonka,dzieki;) Moze ktos jeszcze ma jakis pomysł;]

Gość dobrze ze jestem
jasne:D ja kiedys sama ulozylam wierszyk i to bylo originalne i od serca a jezeli nie masz weny to poprostu zdrowia szczescia itp. itd.:)

Gość dobryFacet28
kiedys dostałem takie fajne zyczenia od mojej dziewczyny ale wykasowałem bo z nia nie jestem,wiec ci nie pomoge

Gość roksana20_89
Moze być tak: Słońce z całego serduszka wszystkiego najlepszego,żebyś zawsze był szczęsliwy,zeby Ci sie spełniło wszystko czego pragniesz oraz .......... zyczy Ci kochająca Cie dziewczynka. No własnie i co wpisac w zakropkowane miejsca,bo mysle i nic nie moge wymyslic;/ moze byc tak wogole??

Gość asdasdasdsde
Czy widziałaś ich razem Miłość zatrzymała słońce Tam gdzie morze spotyka się z lądem Za horyzontem znikał stary dzień Oni zamyśleni przytulali się Może wczoraj stali na skraju przepaści Dzisiaj nikt inny nie jest ważny A kto wie czy bez bogini Wenus Bóg Re nie zostałby na zawsze w cieniu Wielu z nas popełnia jeden błąd Zapominamy o tym, że inni przy nas są Pamiętajcie-nauczmy się miłości By nie uczyć się życia w samotności Zostaliśmy tak skonstruowani Że słabniemy gdy jesteśmy sami A jeśli w to nie uwierzymy To w jakim świecie jutro się obudzimy Kawalek tekstu Verby Ewentualnie na sms taki tez verby tekst : Nie wiem czym bez Ciebie byłby mój świat Żadne wiersze nie mówią o tym co dzięki Tobie mam Miałam być obrazem Twojego dnia Nie popsujmy tego co nam namalował czas.

Gość roksana20_89
asdasdasdsde dziekuje;)

Gość asdasdasdsde
moge wymyslec sama ale to nie wiem czy dlugie czy krotkie

Gość roksana20_89
asdasdasdsde chciałam napisac jakos krotko..kurcze cały dzien juz nad tymi zyczeniami mysle i mam pustke w głowie...

Gość roksana20_89
podszywacz;P

Gość hymmm
ja zawsze składam wszystkiego najlepszego i juz;P