Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ma-rka

kto powinien zwrócić uwagę? JA CZY ON?

Polecane posty

Gość ma-rka

Z chłopakiem jestem 4,5 roku, od roku studiujemy, razem mieszkamy. Jako studenci mieszkamy z jeszcze jedną dziewczyną, która ma swój pokój. Mieszka z nami od niedawna, a już zdąrzyła zaleźć mi za skórę. Najpierw po 2 tyg. mieszkania zwróciła mojemu chłopakowi uwagę, że przesadzamy wieczorami (choci tu o seks, choć zawsze jest dość cicho, dodatkowo tv jest włączone, żeby współlokatorce nie przeszkadzać itp.) a ostatnio przeszła samą siebie, lata w mieszkaniu z gołym tyłkiem, w majtkach i koszulce). Dziewczyna jest raczej "łatwych obyczajów". Powiem szczerze, że przeszkadza mi, że się wdzięczny w korytarzu przed lustrem w samych majtkach i to zawsze wtedy kiedy wychodzimy gdzieś, tak żebysmy widzieli ją w samej bieliźnie. I tu pytanie, kto powinien zwrócić uwagę żeby się ubrała? Ja czy on? W jaki sposób powiedzieć jej to tak dosadnie, żeby nie trzeba było się powtarzać?

Gość gienowefa
ja bym ja sprowadzila na ziemie i wpierdolila na zas

Gość PROSZĘ WYBACZYĆ
wcale nie musi być dosadnie wystarczy, że to ON powie np. "Nie rozumiem, ciuchy Ci skradziono czy co?"

Gość 0987654321
Dla mnie żadna różnica. Powiedzcie, że jej przeszkadzają Wasze "wieczory", a Wam jej latanie po domu w gaciach. Proste.