Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość winniczka_

ĆWICZENIA NA PŁASKI BRZUCH- pytanie!!!

Polecane posty

Gość winniczka_

Mam zamiar do lata pozbyć się trochę tłuszczyku z brzuszka ;) Ale pojawił się pewien problem- koleżanka mnie zbiła z tropu stwierdzeniem, że jeśli będę robić nawet tysiąc brzuszków dziennie czy program A6W to i tak mi to nic nie da, bo mięśnie się rozwiną ale nie będzie ich widać pod tłuszczykiem :( Ja zawsze byłam pewna, że takie ćwiczenia jednocześnie spalają tkankę tłuszczową i rozwijają mięśnie... Jak więc to jest? Jak ćwiczyć by spalić tkankę tłuszczową? Zaznaczam, że nie zależy mi aż tak na megawyraźnym kaloryferze, chodzi po prostu o płaski brzusio ;)

Kup sobie ten pas co jest w Mango...mi chyba pomaga..:D jestem chuda, tylko na brzuszku zrobiły mi się takie fałdy tłuszczu,nie są bardzo okropne,ale mnie denerwują, a ten pas je ubija i daje raczej efekty bez zadnego wysiłku.

Gość winniczka_
Hmm, póki co ciężki czas nastał i mam sporo wydatków, więc nie mogę przesadzać z rozrzucaniem kasy ;) Dzięki więc za radę, ale póki co chciałabym spróbować metod tradycyjnych, być może w akcie desperacji kupię pas, ale na razie wolę poczekać ;)

Gość winniczka_
dzięki, właśnie o coś takiego mi chodzi :) Tylko właśnie tego typu ćwiczenia koleżanka skomentowała, że mi nic nie dadzą :(

Ja właśnie sama nie wiem,ale zapewne dadzą tylko po ciężkiej pracy,żeby odnieść sukces trzeba ćwiczyć regularnie, a te ćwiczenia nie są takie łatwe, są męczące...robiłam je około niecały tydzień i się poddałam,.:P i kupiłam ten pas... Tutaj sobie zobacz,można pobrać jakiś poradnik: http://www.brzuch.poradniksms.pl/

Twoja koleżanka chyba nie ma racji. Brzuch jest strefą, która dość łatwo daję się modelować. Przez ćwiczenia spalisz tłuszcz i brzuch będzie płaski. Wypróbowałam na sobie i wiem, że mam rację;-) Powodzenia!

Gość też mnie to zastanawia
bo w końcu ćwiczeniami które spalają tłuszcz są aeroby a jak sama nazwa wskazuje a6w nalezą właśnie do tej grupy ćwiczeń..... więc powinny także spalać tłuszczyk...... sama nie wiem:O

Gość 0987654321
To ja jeszcze z innej strony zapytam. Bo też chcę sobie trochę odchudzić brzuch. Nie chcę chundąć całkiem, nie zależy mi na utracie kilogramów. Chcę się tylko pozbyć małej fałdki, która na brzuchu urosła. Nie opycham się, jem normalnie, nie chcę przechodzić na dietę. Czy same ćwiczenia pomogą zrzucić tłuszczyk na brzuchu, czy koniecznie trzeba się odchudzać?? W sumie wyszło na to samo, ale chyba wiecie, o co mi chodzi :)

Gość winniczka_
Dzięki bardzo za rady, od dziś zacyznam i mam nadzieję, ze to nie będzie słomiany zapał ;)

Gość 0987654321
No właśnie o ten biust najbardziej chodzi, bo nie mam prawie wcale, a jeszcze jakby miał mi się zmniejszyć, to w ogóle dramat... Ech, jakby to z brzucha dało się po prostu do góry podsunąć :D

Też mi się zrobiła taka fałda,wkurza mnie, przez bluzkę ją widać,taki zwisający tłuszcz ;/ Może na początek spróbuj tych ćwiczeń na płaski brzuch:P Albo tak jak ja kup pas wyszczuplający :D bez wysiłku,przez regularne stosowanie możliwe,ze będą efekty:)

Gość a jaaaa
ja bardzo bym chciała, żeby biust mi się zmniejszył razem z brzuchem.. i tak jest dosć chudy, ale piersi ogromne.. a ja sie odchudzam i nawet nie maleją.. no co jest? :P