Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamuśka Sywuśka

Mamy z rocznika 1990

Polecane posty

I tak trzymaj... Pozdrawiam serdecznie!! Ja tylko 3 lata starsza jestem od Ciebie i wydaje mi się że wiek jest tu mało ważny, ważne jest to czy Ty się z tego cieszysz czy nie a reszta.... I czy jesteś sama na to gotowa!! A resztę świata i tych wszystkich miłych mniej w ****!! Pozdrawiam młodą mamuśkę od troszeczkę starszej przyszłej mamuśki:)

Gość taaaaa jasneee
kooobra a ja mam polrocznego synka i jestem z rocznika 1992 I co? stalo sie a i tak jestesmy przeszczesliwi i z mala pomoca doskonale sobie radzimy :o :o pilnuj kuli u nogi bo zostaniesz babka przed 30 blahahaha.

buhahahahahahaha a co wy tak szantazujecie ze mlode mamy bede babcia przed 30????boze widzisz a nie grzmisz obudz tych ludzi:O:O:O:O:O:O bedzie babcia to bedzie co was to obchodzi:O

Gość Mamuśka Sywuśka
Lady love a wiesz co bardzo dobrze, trochę się bałam bo najmłodsza z rodziny miałam mały kontakt z dziećmi ale jest dobrze. Mama mojego Krzyśka czasami wpada na "kontrole" i zawsze się śmieje że siedzi w domu i coś sobie przypomni, że coś musi mi powiedzieć w związku z opieką nad dzieckiem, przychodzi i okazuje się że to co chciała mi powiedzieć my dobrze wiemy:) A szkraba mam przecudownego:) Uciekamy właśnie na spacerek i na zakupy, papa i życzę powodzenia :)

Gość Mamuśka Sywuśka
Aha i nie będzie mi przeszkadzało jak będę babcią szybko, wychowam dziecko tak jak mnie mama wychowała i gdybym mogła cofnąć czas to miałabym dziecko parę miesięcy szybciej żeby poznało babcie

Gość do a można wiedzieć co to znac
autorka napisała ze skończyła zawodówkę i robi średnie zaocznie dla matury ona ma prace bez matury którą może jeszcze zrobić a ty z matura będziesz myła kible bo teraz studentów jak nasrane a pracy dla nich prawie wcale

mamuska wiesz co kobiety ktore sie decyduja na dzieckow w ich rozumowaniu w odopwiednim wieku czyli ok 30lat. to moiwa o sczesciu dziecka ale dziecko potrzebuje obydwoej rodzicow a takie dziolchy wlasnie nie moga usiasc na tylku jak juz wyszly zamaz tylko rozwodzic sie zachcialo bo cos tamw mezu nie pasuje. bo przeciez one idealne sa:O:O:O

Gość samaniewiem- czy moglabys
używać kropek, i dzielić swoją wypowiedź na zdania? Serio, nie zebym byla złośliwa ale nic nie zrozumiałam.

Gość do a można wiedzieć co to znac
nie napisałam że lepiej ale skoro ma pracę bez matury to chyba nie jest źle? zobacz ilu studentów u nas w kraju narzeka i ucieka z granicę nawet autorka to napisała i ja też to widze bo moi znajomi po studiach pouciekali w świat, mi się udało, tobie może też ale jednak wielu jest takich co nie ma pracy bo teraz właśnie osób z zawodem brakuje i nie kłóć się ze mną bo pracuje w urzędzie i wiem o tym doskonale kto jest najbardziej poszukiwani. Niestety "mało" płacą i studenci wolą siedzieć na tyłkach niż iść do roboty żeby mieć cokolwiek a piekarz, cukiernik, fryzjer... pilnie poszukiwany, niestety studenci tego robić nie potrafią

a ja mam 21 lat i za miesiac wychodze za maz. oczywiscie nie dla tego ze jestemw ciazy bo nie ejstem. chcemy byc juz malzenstwiem tez mnie zbeszcicie:O

Gość zawstydzona ciężąrówka
Cholerka, jak Wam ciężko pojąć że 19-nasto latka to już nie dziecko!!!!!!!! Czepnijcie się same siebie a nie ludziom zatruwacie życie!!! Tragedia jest wtedy kiedy 12 latka ma dzidzię, ale nie jak 19!!! Odpuście sobie zbędne komentarze i zajmijcie się swoimi czteroma literkami i tym jak wychowujecie własne dzieci!!!!

Gość zawstydzona ciężąrówka
Sex jest dla ludzi i nie widzę nic strasznego w tym że 18-nasto i starzse kochają się regularnie z mężczyznami, mają DO, mają, w Polsce są uważane za dorosłe-są! Więc czego wam jeszcze trzeba wścibskie babsztyle!!! Idźcie patrzcie co Wasze bobaski robią, a nie jedna mądrzejsza od drugiej próbuje pouczać dziewczynę, która się NIE ŻALI tylko chwali faktem że jest szczęśliwą mamusią, i nie potrzebuje od Was głupich uwag!!!! Co za tępy naród!!! A dziewczyny '90 rocznik, zawsze byłam zdania, że skoro dziewczyna jest psychicznie gotowa mieć dziecko w młodym wieku to fajnie, bo dobrze rozumie swoje dzieciaczki, zawsze sobie obiecywałam że do 25 roku życia będę miała maleństwo dziś mam 24 i za 2 miesiące będę mamuśką, pewnie byłabym wczesniej mamą gdyby nie brak odpowiedniego kandydata na tauska, teraz takiego mam i już mi więcej do szczęscia nie potrzeba! A i jeszcze jedno!!!! Czy matura jest wyznacznikiem statusu społecznego, czy skończone studia dają pewną pozycję w życiu, jeśli tak uważacie to to dopiero jest przykre!!! Bo dzisiejsze czasy dały nam juz niejeden przykład, że talk nie jest!!!! Dziewczyny, zajmijcie się swoim życiem i dajcie w spokoju żyć innym!!!!