Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juuuussstka

Poród w Wejherowie !!

Polecane posty

Gość Juuuussstka

czy któraś z was miała cesarke w szpitalu w wejherowie?? jak wpominacie poród w tym szpitalu?? :)

Gość Juuuussstka
miasto :/

Gość hgfgd
Ja rodziłam w Gdynie więc osobiście nie mam doświadczenia ale miesiąc temu rodziła tam moja kuzynka. Mówiłą, że opieka bardzo dobra. Stawiają na porody naturalne. Cesarka tylko i wyłącznie w zagrożeniu. Nie była nacinana- położna powiedziała, ze tylko jak będzie taka potrzeba. Poród rodzinny 250 zł. Nie wywołują porodów, czekają aż sie samo zacznie. Ogólnie dobrze wspomina.

Gość Juuuussstka
to fajnie :) tyle ze moja cesarka planowana....

Gość hgfgd
Naprawdę nie masz się czego obawiać :) Będziesz mieć bardzo dobrą opiekę.

Gość nieromantyczna
ja bede rodzic w wejherowie we wrzesniu ale siłami natury (mam nadzieje'), od poczatku ciazy zasiegalam opini o rozych szpitalach w 3miescie i zdecydowanie wszzystkie znajomy , znajome znajomych i tak dalej polecaja wejherowo, z tego co sie dowiedzialam fachowa sympatyczna opieka, niedrogi porod rodzinny, mozliwosc dowolnej pozycji przy rodzeniu takze wszystko na plus.

Gość Juuuussstka
:) ja własnie niewiem jak to jest po cesarce.....bo sie troszke boje

Gość nieromantyczna
wiesz, tak naprawde co ciaza i co porod to inny przypadek, najlepiej nie słuchaj opowieści innych rodzącaych bo mozesz sie wystraszyc, ty bedziesz miala swój poród. cesarskie ciecie jest o tyle dobre ze pewnie nie namęczysz sie tak w trakcie porodu ale po porodzie mozesz dłuzej dochodzic do sil, ale glowa do gory miliony kobiet rodzą i żyja ;) powodzenia

Gość Rodziłam w Wejherowie
ale siłami natury. Oczywiście do paru rzeczy można się doczepić jak to w szpitalach państwowych. Ale miałam dobrą opiekę, położne nie olewały, przychodziły dopytać czy coś pomóc, doradzić. Generalnie ok. Koleżanka w tym samym czasie rodziła w Gdyni i była bardzo nie zadowolona.

Gość kaskaderka...
Ja miałam cesarkę w Wejherowie. 1.sama cesarka ok. 2.dziecko jest z toba cały czas. 3.juz na oddziale opieka fatalna.może 2 pielęgniarki były faktycznie bardzo milutkie,reszta okropność. 4.ja nie karmiłam piersia,"damy"przynosiły mi butelki-co sie potem okazało-na moich oczach przypadkiem zobaczyłam ze nie sterylizuja butelek.mój mały dostawał np.pól butli co sie potem okazało że po innym dzieciaczku:( 5.plus-pokój 1 osobowy-płatny 350zzzzzzł.polecam 6.sama opieka lekarska-trudno powiedzieć,mnie prowadził lekarz z tego szpitala. 7.łazienki-dno-toaleta syf,jak wychodziłam pozbyłam sie kapci,zaczynały gnić od wilgoci tyle tam było zawsze wody.prysznice-ok. 8.uciekałam z tego szpitala.:(

Gość rodze w maju
a kasują jeszcze w wejherowie za poród rodzinny???

Gość Rodziłam w Wejherowie
nic nie płaciłam...

Gość gość
Już nie kasują za poród rodzinny