Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukująca i poszukujący

GARNITUR DLA PM katowice

Polecane posty

Gość poszukująca i poszukujący

witam, poszukujemy garnituru dla PM. Czy znacie moze jakies fajne sklepy, polecane w Katowicach badz okolicach?

ja polecam odwiedzić salon Vistuli na Trzech Stawach lub w sosnowieckiej Plejadzie. Bardzo profesjonalna obsługa, która nie wciska a doradza. Nam też przypadły go gustu garnitury z Lavarda (sklep firmowy w Plejadzie). Ostatecznie narzeczony kupi albo w jednym, albo w drugim sklepie :)

Gość polecam30
Też polecam Plejadę Sosnowiec:)duży wybór garniturów chyba ze 3, 4 sklepy.

Gość motylek_85
A ja polecam Fashion Hause w Sosnowcu lub Vistule - Trzy Stawy ;]

w fashion house jest tylko jeden problem - nie mają pełnej rozmiarówki i często poprawki krawieckie są dodatkowo płatne. ale zawsze można pooglądać, bo ceny są kuszące ;)

jak sie ma duzo kasy to sie na pewno cos wybierze w tych salonach o ktorych pisza kolezanki wyzej, ewentualnie jeszcze w Silesii City Center, tam jest sporo sklepow z garniturami (bytom, Eldorado, Pawo, Próchnik, Sunset Suits, Vistula, Roy Robson, Willsoor) warto sie przejsc i poogladac bo jest tego sporo w jednym miejscu ;)

Gość polecam30
akurat jeśli chodzi o Silesię to garnitur ślubny w Sunset Suits kupiliśmy za 600 zł i wcale to nie jest dużo kasy. Dla porównania w Wólczance sam garnitur 1200- 1400 zł.

Gość od_dzis_jestem_na_diecie
W silesia city center pełno fajnych sklepów z garniturami, Bytom chociażby

Gość gość
Fajne garnitury maja w salonie Evita w Katowicach duzy wybor maja tam tez fraki i smoking i robią przeróbki jeżeli taka konieczność ( np gdy za dlugie)

Gość gość Karolina
Mój mąż na ślub też zakupił garnitur w Evicie, zrobił na mnie ogromne wrażenie wyglądał pięknie . Garnitur dobrej jakości wyróżniający się ,materiał nie mnący dopasowany

Gość gość Marta
Polecam studio mody Evita :) mają salon w Katowicach i Tychach, mój mąż się u nich ubierał do ślubu, Panie dopasowały garnitur idealnie i poleciły wszystkie potrzebne dodatki.

Gość gość
Dobrze,że są takie sklepy jak Evita,gdzie oprócz garniturów można dobrać też wszystkie dodatki.Mój chłopak zamówił koszule i piękny jedwabny krawat.Musze przyznać,że w garniturze wygląda modelowo.Zachwyca mnie zawsze kiedy ma go na sobie :)

Gość gość
znam tylko jeden sklep z eleganckimi garniturami z tzziako na ul chopina w katowicach,chyba sie nazywa evita,kupowałem na wiosne u nich surdut,a mój ojciec smoking i za przeróbki nic nie płaciłem

Gość gość kasia
Wszyscy tak zachwalacie tą Evitę że i ja postanowiłam się tam wybrać z mężem . Mąż który nie lubi chodzić po sklepach spędził tam 1,5 h . Ale tak udało się kupiliśmy garnitur od razu kupił buty i koszule stwierdził że nie będzie już nigdzie chodzić po sklepach skoro ma tu wszystko :)

Gość gość
No tak,pochwał tu nie miara,ale wcale się nie dziwię,bo to wyjątkowe miejsce.Co do garniturów to jest chyba największy wybór i to najlepszej jakości.Mój mężczyzna docenia jakość swojego garnituru za każdym razem kiedy go zakłada na siebie.Też lubi jak wszystko jest w jednym miejscu.Polecamy.