Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość souhlaska

tatuaze po latach

Polecane posty

Gość souhlaska

mam dosyć nietypowe pytanie-prośbę. coraz popularniejsze staje się ostatnio ozdabianie ciała na różne sposoby - piercing, tatuaże itp. są nawet programy na ten temat (vide miami ink na discovery channel), a sławni ludzie co i rusz pokazują się z nowym kolczykiem, tatuażem... moje pytanie - czy widziałyście gdzieś w sieci jak wyglądają takie zabiegi po upływie dłuższego czasu? np. tatuaż na pomarszczonej skórze? dzięki!

Gość nie widziałam ale jezeli zrob
isz tatuaz w miejscu gdzie skóra się mniej marszczy, to nie będzie problemu. Ja mam dwa tatuaże: jeden na łopatce drugi na środku pleców i jak na razie jest git :) tatuaże mają już 8, 7 lat (ja mam 27 :))

Gość postitka
mama mojej kolezanki ma tatuaz na ramieniu i po tych latach, mimo ze to miejsce neutralne (w przeciwienstwie do brzucha, gdzie skora z tatuazem po ciazy moze wygladac nieciekawie) prezentuje sie malo estetycznie. barwnik jest "sprany", wzor sie rozszedl. wiem, ze nie zrobie sobie tatuazu wlasnie z takich wzgledow.

Gość to ja pisałem
dużo też zależy od samego wykonania. i po kilkunastu latach nic się nie stanie, jak się "odświeży" tatuaż. i nie martwię się jak to będzie wyglądało jak będę dziadkiem.. skóra ludzi starszych, sama w sobie nie jest estetyczna, więc tatuaże jej już i tak nie zepsują. ps. nie rób tatuażu, bo taka jest moda.. to nie kolczyk, który możesz sobie wyjąć jak ci się znudzi. dobrze, jeśli konkretny wzór ma dla ciebie jakieś znaczenie. bo zwykły wzorek, może po latach się znudzić.