Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniol ciemnosci...

Tani, a dobry podkład.Potrzebny na 1 raz.

Polecane posty

Dziewczyny, potrzebuje, tani a dobry podklad, który sie nie wazy na twarzy, ladnie wygladza itp., ale tez ma niewygorowana cene.Ja nie uzywam podkladu Nigdy, samego pudru rozswietlajacego, wiec nie mam w domu fluidu.Jak ma jakas okazje to ide na makijaz do kosmetyczki.W sobote mam wesele i tez bylam zapisana na mikijaz, ale zadzwonila moja kosmetyczka(jest w ciaży), ma jakies komplikacje i musi na razie lezec w szpitalu.U niej w zakladzie pracuje tylko praktykantka, ktora jeszcze ni eumie tak ladnie malowac.I teraz mam zonka, bo musze sie sama umalowac,a nie mam pojecia jaki kupic podklad, zeby ladnie wygladal i nie byl zbyt drogi bo to na raz.I tak go pozniej nie bede uzywala

To może od jakiejś koleżanki pożyczyć ? - w końcu to podkład więc aplikacja w miarę higieniczna. Napewno masz jakąś koleżankę, która lubi i potrafi się malować - może ona pomoże?

Gość betty34
najlepiej poproś o próbki podkładów w aptece - Vichy dermablend - jest dość dobrym podkładem - dobrze maskuje, nie tworzy maski i jest trwały

A wlasnie, kiedys uzylam probki z gazety, to byl podklad Clinicqe i byl rewelacyjny, ostatnio nie mam z gazet zadnych probek.Myslicie ze jak poprosze w aptece to mi dadza bez problemu?

jasne! powiedz ze zastanawiasz sie nad kupnem zbajeruj po ile on jest i ze najpierw musisz sobie odcien dobrac i po problemie oni maja powinni ci dac!!