Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joasiakatowice

opela astra III

Polecane posty

Gość joasiakatowice

hej mam pytanie czy ktoś z Was ma opla astra III? ja właśnie chce kupić i chciałabym zapytać jak się spisuje i wogóle czy wart? mam na oku autko z 2005 roku za 33 tys myślicie że to dobra cena? fuul wypas

Gość Jeśli lubisz więcej czasu
spędzać w warsztacie niż na drodze i uwielbiasz ten dreszcz niepewności- dojadę na miejsce czy znowu go szlag trafi?- to polecam opla astrę :O

Gość joasiakatowice
czyli co opel 3 jest taki wadliwy i tak się psuje? kurde no myślałam że to dobra marka w takim razie co polecacie tak do 30 tys i żeby nie paliło duzo silnik też nie zbyt pojemny, takie kobiece autko ale żeby rodzine zapakować szło:)

Gość Jeśli lubisz więcej czasu
Jeśli Ci zależy na niezawodoności to tylko japońskie marki. A pojemność nie przekłada się bezpośrednio na spalanie.

Gość eleonora k.
ja juz dwa ople mialam dwie astry dwojki a dlatego dwie bo najpierw byla heckback (o ile dobrze napisalam) a druga kombi (mamy nadal) jak juz dzidzius sie pojawil i nie narzekamy... ople sa dobrymi samochodami tak mi sie wydaje, nie spuly sie niegdy same z siebie, no ale nie wiem jak ta nowa trójka hmm mi sie wyglad nie podoba, taki zadarty jak dla mnie.

Gość eleonora k.
ja bym polecila astre 2 z ta scieta pupka :)

Gość eleonora k.
lub peugeota 307 kombi, diesel malo pali (brat ma)

Gość janko muzynak na bank
a tam opel kup se BMW :)

Gość eleonora k.
malo pali ale olej napedowy drozszy za to ehh moze juz sie nie bede odzwyac bo tylko sama sie zakrecam a tu najlepiej jakby faceci cos doradzili

Gość joasiakatowice
dzięki elonora:) kurcze już sama nie wiem chce by autko jeźdxiło a nie stało na warsztatach:/

Gość joasiakatowice
czy ktoś się jeszcze wypowie

Gość joasiakatowice
upupup

Astra 3 to dość udana konstrukcja jak na Opla, ale za 30 tysi kupiłbym 3-letniego Forda Focusa II - bardzo dobry wóz, ESP w standardzie, rewelacyjne zawieszenie, świetnie się prowadzi, całkiem mocny i oszczędny silnik 1,8 TDCI (pozostałe diesle nie są takie dobre) pali 5 l w trasie, średnio 5,5 (max. 6 l) 🖐️ http://allegro.pl/show_item.php?item=610124419 http://otomoto.pl/ford-focus-1-8-tdci-C7864311.html http://otomoto.pl/ford-focus-ghia-1-8-tdci-C8270392.html

Gość joasiakatowice
wielbiciel 70B dzięki za porady, tylko że focus ma jak dla mnie za duży silnik ja szukam czegoś takiego do 1,4 :) a focusiki fajne są

Posłuchaj mnie tylko _____ na polskie ulice nadają sie tylko Ople i Volkswagen inne to gówna których mechanicy nie potrafią zrobić bo albo są rzęchami albo zbytnia elektronika jak u japońców japońce są dobre ale jak przekroczą 7 lat to poziom rzęcha fordy to szajs - polecam tylko wrogowi francuskie auta sobie daruj - zawieszenie nie nadaje sie na Polske - miałam i wiem tylko Opel i Volkswagen -dobrze wybrałaś i nie słuchaj tłumoków którzy gowno wiedzą Prowadzę przy swoim domu warsztaty samochodowe i mam to na co dzień :-)

Gość joasiakatowice
dzięki aliksandra za radę:)