Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siostra totalnej kretynki

Kaprys mojej siostry - ślub za 60 tysięcy z idiotą

Polecane posty

Gość Siostra totalnej kretynki

skoro nie mają pieniędzy, kto im finansuje wesele? Twoi rodzice? niech powiedzą, że nie dadzą ani grosza dopóki oboje nie znajdą pracy i po sprawie!

a czemu teraz nie znajda pracy:O:O i co pewnei rodzice sponsoruja wesele co?? wiesz z twojej wypowiedzi wynika ze chcesz zeby twoja siostra ulozyla sobie zycie z kims pozadnym ... no coz jezeli teraz maja takie nieodpowiedzialne myslenie to wspolczuje im przyszlosci:O:O:O

Gość z siostra
tego nie widzi ja pierniczę szok!!! Rób co możesz ale myśl o sobie też!!Nie daj się w ich gierki

Gość oj dziewczyno chciałabym
żeby moja młodsza siostra miała tyle rozumu co ty:) jezeli masz możliwosc to zbierz te dowody na niego, niech sobie twoja siostra życia nie zmarnuje. wiesz miłośc jest ślepa...

mi by po prostu było wstyd nie potrafić w wieku 26 lat nawet siebie samego utrzymać.. mój chłopak pracuje ja jeszcze się uczę, ale też szukam pracy oboje odkładamy kasę na ślub i dom.. i nie wyobrażamy sobie mieszkać z rodzicami po ślubie.. a i nie chcemy ich obciążać na tyle, żeby nam finansowali ślub.. chociaż i tak pewnie dołożą nam do niego.. jednak będzie taki skromny. Mi by było wstyd, żeby rodzice finansowali mój ślub jeszcze za 60 tysięcy.. No cóż, nie każdy jest tak samodzielny.. ale po ślubie nie ma szans, żeby dali sobie radę.. no chyba, że Twoi rodzice kupi im też mieszkanie..:O

Jest jeszcze szacunek, a mówię o szacunku do rodziców, bo nigdy nie pozwoliłabym żeby musieli robić na mnie i na mojego chłoptasia. Tępego jak but Dokładnie:) Pomimo, że jesteś młoda, to bardzo mądra:) i też bym chciała taką siostrę:D

i jeszcze 60 tysiecy za wesele:D:D jezeli jestescie z tej samej miejscowosci co ja to nie wiem ile oni gosci beda mieli ze tyle kasy musza w to w walic ja bym nigdy nie pozwolila zeby moi rodzice musieli mi dawac tyle kasy na wesele. a siostra co na to??? nic! tak poprostu nic:O:O

a rozmawialas z twoimi rodzicami??? oni nic nie mowia?? chociaz narzekaja?? czy nic??? to twoi rodzice tez nie sa w porzadku. przepraszam ale niestety tak jest

Gość woda z cytryną
w zyciiu takiego nieroba pod dachem...a fe!

siostro, dziękujemy:)👄 a ja Ci życzę, żebyś przemówila do rozsądku swojej siostrze, bo tacy ludzie jak Twój przyszły (i mam nadzieje niedoszły) szwagier już się raczej nie zmieniają.. Pozdrawiam i wytrwałości:*

Gość samba brazilia
a kiedy to wesele????? w tym roku????

Gość majkkkka3
no to chyle czoła Tobie autorko! i nie poddawaj sie! pkaz wszytkim i otworz im oczy na przyszlego szwagra! peweni jego rodzice teraz skacza z raosci ze sie go wreszcie pozbeda! .. bylam kiedys swiadkiem podobnej sytuacji.. tyle ze tu byla siostra ta dobra - taka ak Ty... za to brat tragedia... ehhh... no ale zycie.. 1 a Tobie zycze wytrwalosci :)

A ja ci życzę żebyś to zrobiła rozsądnie bo tutaj widać w tobie złość i gorycz, a dwoje ludzi nie tak łatwo rozdzielić a w efekcie to własnie ty mozesz się kiedyś stać wrogiem numer jeden. Może nawet nie staraj się ich rozdzielać, bo burak nie burak twoja siostra może jest z nim szczęśliwa i jeśli w jakiś sposób ich rozdzielisz to niestety może mieć ci kiedyś to za złe. Ich życie prywatne zostaw im, ale możesz spróbować ich skutecznie zniechęcić do mieszkania z twoimi rodzicami pokazując kolesiowi że nie jest u siebie tylko w domu twoim i twoich rodziców. Ja się nie dziwię że rodzice chcą wydać córkę za lenia i nieroba bo czasem rodzice tak mają że byle za kogo byleby tylko starą panna nie została, wkurza mnie takie podejście rodziców. Dziwię się że chcą to zrobić tak młodo, piszę w sensie że rodzice chcą wydać córkę tak młodo, jakby tej kasy nie było to by ślubu nie było i problem z głowy. Ale przecież rodzice nie wycofają kasy na miesiąc przed ślubem bo to dla nich wstyd będzie. Jedyna szansa ze twoja siostra przejrzy na oczy w co tez wątpię bo tylko ty wydajesz sie byc jedyną osoba która ma wątpliwości. W tym momencie twoje szanse są niewielkie na rozdzielenie ich a wielkie na narobienie sobie wrogów, twoja siostra ma prawo sama popełniać własne błędy, nie jest powiedziane że nie będą ze soba szczęśliwi, nie jest powiedziane też że nie zaczną pracować i byc samodzielni. Raczej właśnie w tym powinnaś utwierdzać siostrę żeby nie zostali na utrzymaniu rodziców tylko starali sie być samodzielni

Gość ślub za
60tysięcy???? musisz mieć kasiastych rodziców. ten palant pewnie chce się wkręcić w bogatą rodzinkę. Póżniej rodzice zasponsorują mieszkanie, utrzymywanie dzieci itd. A pracować pewnie będzie tylko twoja siostra. Ale dziwię sie że twoi rodzice nie protestują. Dlaczego??? I te 60 tys na wesele to jest kosmiczny debilizm, nawet jak się śpi na kasie. Chyba że, wybacz, twoi rodzice są tak samo glupi jak twoja siostra i marzy im się huczne wesele swojej księżniczki żeby całej gawiedzi gały wypadły. A z kim to już nieisotne, ważne że się jakiś trafił.

Gość ślub za
i jeszcze pewnie koleś będize dobry w zapładnianiu, tacy zawsze są. aż cud że jeszcze jej nie ustrzelił.