Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gizelda_90

MATURA 2009!!!!!J.POLSKI.TEMAT WYPRACOWANIA!!!JAK OBSTAWIACIE?

Polecane posty

Gość gizelda_90
nie nie licze na łatwizne...po prostu tylko ten przedmiot wydal mi sie najlepszy dla mnie..;/

Gość na wosie nie mozna się
przejechać. Ja zdawałam, bo poszłam na łatwiznę, nie uczyłam się wcale, chociaz wiadomości ogólne, takie o polityce, świecie itd oczywiście miałam. No i zdałam bez żadnego problemu, teraz studiuję, na studia też się dostałam takie jakie chciałam.

Gość nie zamierzam sie przemeczac
pewnie, ze sie nie przejedziesz jeli interesujesz sie aktualnosciami :P a sa tacy co to zdaja wos, bo nic innego im nie pozostaje, bo geografia trudna, bilogia zbyt wnikliwa, historia nudna:P o scislych nie wspominam:O

ktos sie uczy wosu ? chyba to zart jest. powodzenia na maturkach:Dzresztaco to za problem zdac, jakt ta nowa matura to jak mowia, dla ... pozdrowka:D

Gość gizelda_90
lillyrose i jak sie czujesz z tym wosem?? no ja sie nie zbyt uczylam i teraz wszystkiego sie ucze;(

Gość gizelda_90
nie zamierzam sie przemeczac jesli uwazasz ze mature z wosu mozna zdac bez problem nie uczac sie go to jestes w ogromnym bledzie.. wez sobie na jaki kolwiek arkusz maturalny z wosu z zeszlego roku badz z 2007 i w przeciagu 120 min rozwiaz go bez problemu bez zadnej wiedzy;/

no sory, ale jak zdajecie wos to rozumiem ze informacje ze świata was interesują?? Jezeli na bieżąco oglądacie fakty, wiadomosci, czytacie gazety ( nie mówię o "Fakcie" i "SE" :D etc to raczej nie sposób nie zdac.

15:56 [zgłoś do usunięcia] nie zamierzam sie przemeczac to czemu zdajesz Wos? na latwizne liczysz ? juz sie kilka rocznikow przejechalo na wosie juz odp. wiec, czytaj:P pa i powodzenia

"jesli uwazasz ze mature z wosu mozna zdac bez problem nie uczac sie go to jestes w ogromnym bledzie.. wez sobie na jaki kolwiek arkusz maturalny z wosu z zeszlego roku badz z 2007 i w przeciagu 120 min rozwiaz go bez problemu bez zadnej wiedzy;/" jeżeli ktoś się interesuje światem, polityką no i ogólnie aktualnościami to rozwiąże bez problemu. Może nie na 100%, ale rozwiąże. A jezeli kogoś nie interesuje świat w ktorym zyje to nie widzę sensu zdawać wosu

Gość do przesznoawnej autrki
po pierwsze: lektorki? a co to jakies panie nam beda czytac? lektURA. LEKTURKA. ty chcesz zdac mature? poza tym troche okielznania i kultury. do ksiazki idiotko

Gość gizelda_90
do przesznoawnej autrki SPIERDALAJ KURWO!!! Nie bedziesz mnie kultury uczyc

Gość YY
KTO MA JAKIS PRZECIEK Z POLAKA NIECH PISZE

Gość Zdzicho z Trzepów Wielkich
zrozumcie drodzy maturzyści, że żadnych przecieków nie ma, nie było i nie będzie. możecie sobie gdybać i zgadywać...

Gość mcmer
Przecieki dobre sobie nie w tej maturze ja tez zdaję WOS i się nie uczę bo maturę mam gdzieś zdam to zdam nie to nie bo na studia nie idę tylko do pracy a z polskiego mogła być dżuma albo Lalka i tyle

Gość ODPOWIEDZI
Gość hdfffffffff
tak tak ściema . nigdy nie bedzie i było przecieków

Gość monisia_1
a ja cos czuje ze bedzie przedwiosnie i chyba dokladnie sie z tego przygotuje, moze tez byc lalka znowu, wiele razy byla wiec moze byc i teraz. ludzi bezdomnych na pewno nie bedzie bo ta lektura byla na probnej...

Gość Maturzystkaa
A ja mowie ze moze byc Granica, tango albo znowu ludzie bezdomni. A zdaje ktos rozszerzony Angielski??

Gość zocha z pola
ja.

ja tez rozszerzony ang zdaje moim zdaniem na polskim będzie Wesele i/lub Romantyczność Mickiewicza

Gość fffffffffffff
no wesele dużo osób obstawia hmm a trzeba tych wierszy koniecznier się uczyć? chyba nie ma połaczeń wierszy z lekturami nie?

Gość Maturkaka
ej tak naprawde moze byc WSZYSTKO!!!! Powtórzyliscie juz wszystkie lekturki??

niby tak, ale mam wrazenie ze im wiecej czytam tym mniej umiem :D

Gość smells like 90 *
jak wy mnie wkurwiacie 😭

Gość Maturkaka
no ja tez.....Ale mam nadzieje ze jakos to bedzie . Byle by zdac na to 30 procent;)

Gość Maturkaka
smells like 90 * - to nas nie czytaj dziecinko;)

smells to dobrze sie składa bo ty nas tez takze pa!

Gość smells like 90 *
dorosła się odezwała....:O:O no chyba, że poprawiasz po raz 5 maturę, bo za każdym razem dajesz doopy na calej linii 🖐️