Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polski CZE

To niesprawiedliwe że najfajniejsze dziewczyny są często zajęte przez starszych

Polecane posty

Gość polski CZE

Wiadomo: starszy - bardziej dojrzały w oczach dziewczyn. Starsi faceci startują do młodszych więc mają automatyczną przewagę nad młodszymi. I później wszystkie najfajniejsze dziewczyny są zajęte. Nieudacznicy lepiej poszukaliby sobie kobiety w swoim wieku.

tez kiedyś bedziesz stary i bedziesz zarywał młode panny - czekaj an swoja kolej i nie marudx:P

Gość jestem starszy
dobre to i sprawiedliwe. Dla was zostają dziewice o kobiecych kształtach, więc nie narzekaj

Gość gość
Starszy ma mieszkanie prace często auto. Młody zaczyna dopiero ludzie idą na łatwiznę. Sam mam znajomą on 28 on 36 po rozwodzie 2 dziec**placi alimenty i dom. Poleciala na dom a pozniej sie okazuje ze dom na kredyt przez 20 lat splacany bedzie i placz. Ze jej dzieciki obce lataja po domu co jakis czas ze dom piekny ale chca sprzedac bo raty ich zjadaja i alimenty duze placi. Nie wszystko zloto co sie swieci.

Gość gość
dokładnie starszy facet ma bardziej ustabilizowaną sytuację finansową niż ktoś świeżo po studiach czy szkole albo jeszcze je robiący.

Gość gość
kredyty i alimenty nazywasz "ustabilizowaną sytuacją finansową"?

Gość gość
Bo młodsi przeważnie są niedojrzali, a do tego tak pochłonięci sobą, że nie widzą nic poza swoim nosem.

Gość gość
gość kredyty i alimenty nazywasz "ustabilizowaną sytuacją finansową"? xxxx 20 letni chłopak nawet na kredyt nie może sobie pozwolić bo albo nie pracuje albo ma zbyt mało płatną pracę, mimo tego, że akurat ten facet ma kretyty i alimenty to i tak posiada na tyle duzo, że wyjdzie z tego gdyż ma stałą pracę a młody co albo nie ma albo jakaś umowa śmieciowa v 2013-12-01 12:08:46 gość Niedojrzałym można być nawet mając 40 lat ile to się mówi o tzw. piotrusiach panach więc nie pociskaj tu głodnych kawałków o niedojrzałości młodych

Gość gość
najlepiej jak się jest w swoim wieku

Gość gość
widzę, że możliwości zakochania się nawet nie dopuszczacie :D 'najlepiej jak się jest w swoim wieku' najlepiej bo co? _________ 'Niedojrzałym można być nawet mając 40 lat ile to się mówi o tzw. piotrusiach panach więc nie pociskaj tu głodnych kawałków o niedojrzałości młodych' coz, statystycznie prędzej trafisz na dojrzałego 40latka, niż 20latka. co Ty chcesz zaklinać?kobiety szybciej dojrzewają także psychicznie

Gość gość
2013-12-01 12:08:46 gość Niedojrzałym można być nawet mając 40 lat ile to się mówi o tzw. piotrusiach panach więc nie pociskaj tu głodnych kawałków o niedojrzałości młodych Nie rozśmieszaj mnie, niedojrzały z każdym większym problemem biegający do kumpli, albo mamusi...nie potrafiący podejmować decyzji samodzielnie, użalający się jak mops, Do tego niestabilny emocjonalnie,...... nic dziennego, że przegrywa z dojrzałym mężczyzną, bo ten 1/. ma dla Ciebie czas, niezależnie czy zadzwonisz o 22, czy o 5 nad ranem; 2/ potrafi Cię wysłuchać a nie narzuca swojej woli i punktu widzenia, 3/ nie stosuje g*********ch sztuczek, gierek.

Gość gość
coz, statystycznie prędzej trafisz na dojrzałego 40latka, niż 20latka. co Ty chcesz zaklinać?kobiety szybciej dojrzewają także psychicznie xxx Dziwne by było jakby więcej 20 latków było dojrzalszych niż 40 latków. Kobiety dojrzewają szybciej tylko fizycznie czyli szybciej wam urosną cycki, szybciej dostaniecie miesiączki itp. niż nam urośnie twardy zarost, nabierzemy "męskich rysów twarzy" itd. Jesteście tak dojrzałe niby a nie potraficie przyznać się do błędu już o przeproszeniu kogoś nie wspominając, wybieranie złych facetów i narzekanie jacy to oni źli to też dziś często spotykane i to wasze tłumaczenie, że "tak wyszło", " taki się trafił". Lecenie na kasę i pójście na gotowe to nie dojrzałość tylko co najwyżej spryt albo wynikający z lenistwa czy z nieumiejętności życia samodzielnie.

Gość gość
'Dziwne by było jakby więcej 20 latków było dojrzalszych niż 40 latków. Kobiety dojrzewają szybciej tylko fizycznie czyli szybciej wam urosną cycki, szybciej dostaniecie miesiączki itp. niż nam urośnie twardy zarost, nabierzemy "męskich rysów twarzy" itd. Jesteście tak dojrzałe niby a nie potraficie przyznać się do błędu już o przeproszeniu kogoś nie wspominając, wybieranie złych facetów i narzekanie jacy to oni źli to też dziś często spotykane i to wasze tłumaczenie, że "tak wyszło", " taki się trafił". Lecenie na kasę i pójście na gotowe to nie dojrzałość tylko co najwyżej spryt albo wynikający z lenistwa czy z nieumiejętności życia samodzielnie.' powiedział frustrat na babskim forum. mowa jest jedynie o wieku a Ty jad wylewasz, a rób to dalej nieszczęśniku. tyle, że ja w tym uczestniczyć nie mam zamiaru bo póki co jestem szczęśliwa ;)

Gość gość
heh frustrat bo mówię prawdę? heh raczej to ty masz problem skoro nie umiesz normalnie rozmawiać na poziomie :P

Nie martw się ,,gościu " . Ty też dorośniesz i będziesz miał swoje 5 minut .

Gość gość
tak, na odchodne, co to za poziom niby? odreagowywanie niepowodzeń życiowych? ja Ci mogę przyznać rację skoro tak bardzo łakniesz tego, widać w życiu rzadko się z tym spotykałeś. mnie to nic nie kosztuje i nic dla mnie nie zmienia...tylko zastanów się czy Ci tak dobrze żyć bez miłości? pozdrawiam

Gość gość
Z twojej strony poziom był faktycznie żaden to fakt. żadnych racjonalnych argumentów no ale na tym forum od kobiet nie spodziewałem się czegoś takiego. Miłości ze strony kobiet raczej się nie spodziewam, większość z was nie wie co to słowo oznacza. Wybieracie mężczyzn nie dlatego, że ich kochacie a dlatego, że albo pociągają was (tu często wygrywa tzw. zły facet) ewentualnie pod kątem tego ile facet posiada materialnie oczywiście zaraz nazywacie to zaradnością tyle, ze często poza daną pracą/czynnością ten człowiek nic nie potrafi. Wszyscy wiedzą czym się kierujecie ale mimo to mało, która z was się do tego przyzna.

Gość ktaaaakaakak
niechodzi o kaasę i mieszkanie tylko, że wogle ma mieszkanie, że jak u niego jesteś to nie musisz pamiętać, że ktoś może wejśc, że tu nie wolno, mama niepozwala, starzy się wściekną itd o bzykaniu nie wspomnę , bo nic nie rozbija atmosfery jak świadomość, że mamusia, tatuś jest za ścianą stonowana reakcja to znaczy nie działanie w emocjonalnym amoku, rozwaga i spokój i wiele innych rzeczy :)

Gość ktaaaakaakak
aha i to tłumaczenie chłoakó, któzy zarabiają i mają kasę, że precież po co ma wydawać na mieszkanie skoro ma mieszkanie u mamusi i nie musi płącić , ze o obiadkach ciepłych podanych na czas nie wspomnę :) dorosły i dojrzały jest u siebie sam odpowiada, nikomu się nie tłumaczy :)

Gość gość
Miałem dziewczyne młodszą o pięć lat i teraz żałuje. Max różnica wieku teraz to rok a dlaczego. Poznałem swoją jak miała 18 ja już jakoś tam żyłem. Dwa samochody stanowisko w pracy dobre czasu niezbyt wiele bo trzeba było zapierniczać żeby się czegoś dorobić. Wracałem po 14h pracy czasami a tu pretensje że ja zmęczony, że nie chce iść z jej znajomymi nigdzie. Raz poszedłem i po pytaniach jaką tube do samochodu wstawić żeby fajne waliła odpuściłem nigfy więcej młodszej.

Gość gość
Akurat kobiety nie powinny wysuwać takiego argumentu bo to samobój dla nich. W końcu zwykle jest tak, że to facet utrzymuje czy kupuje mieszkanie. Kobieta jest taka dojrzała, że przenosi się z domu rodziców do domu faceta :P Mając tylko 20 lat i pracując na umowie śmieciowej dodatkowo mając dziewczynę lepiej mieszkać u rodziców bo przecież dziewczyna też kosztuje ale wy nie wiecie o czym mowa bo nic nie wkładacie w związek.

Gość gość
t77tj

Gość do ktaaaakaakak
pewnie nie jestes dziewica i jestes puszczalska, skoro tylko bzykanie ci w glowie