Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kaya123

Dlaczego męzczyźni tak traktują kobiety?

Polecane posty

no właśnie wystarczająco naczytałam sie na tym forum i dochodze do wniostu że młodzi, nieżonaci bardzo źle traktują kobiety. Chcą ich ciała a nie duszy. Teksty na tym forum typu ,,chce ru**** najlepsze dupy\" naprawde jest godne pożałowania. Bardzo mnie denerwują teksty tego typu bo traktuja kobiety jak mięso. Od roku jestem z chłopakiem który mnie tak nie traktuje, a z nim to robiłam :D

Gość dsaeq23
tylko CI sie tak wydaje.

Gość
mnie tez to bardzo rani :o 😭

nie mowie oczywiście że wszyscy. ale jak takie teksty widze to jest po prostu brak szacunku :(

może po prostu nie mają dziewczyny i im odwala ? XD są niewyzyci seksualnie :)

Gość
kobiety nie wolno nawet kwiatkiem uderzyć :o :(

Gość kaaz
A czyja to wina? Samych dziewczyn ze na to pozwalaja. Ba! One nieraz same chca byc tak traktowane. Malo to bylo tematow z serii "chce, zeby traktowal mnie jak dziwke"?

mówie to w przenośni najpierw patrzą na ciało a potem na charakter, oceniają laski po wielkości jej piersi. :) jak tak to mam ująć

racja zdarzają sie takie laski ale jak ktos pisze takie rzeczy to mnie naprawde rani :) może dlatego że jestem wyzyta :) a oni nie XD

"mówie to w przenośni najpierw patrzą na ciało a potem na charakter, oceniają laski po wielkości jej piersi. jak tak to mam ująć" Porąbańcy przecież charakter widać na samym początku, a cycki i wygląd ogólnie dopiero po bliższym zapoznaniu. Jak oni mogą odwracać kolejność. 😭🖐️ Niewyżyci jedni. 😭🖐️

Gość tak jest bo tego oczekujecie
Gdy jest się względem was dżentelmenem i traktuje jak najważniejszą osobę na świeice to uważacie że taki facet jest niemęski i albo się nim nie interesujecie i traktujecie jak przyjaciela, albo w końcu zrywacie. A gdy jest się chamem i brutalem lgniecie do nas, bo to przecież takie strasznie męskie a wy wierzycie że będziecie w stanie nas zmienić. Popyt zwiększa podaż.