Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem tego

Co ja robie nie tak

Polecane posty

Gość nie rozumiem tego

Moje małżeństwo trwało wiele lat i niestety rozpadło się z wielu przyczyn.Zycie codzienne przekladało sie na zycie intymne.Bylam jak kobieta lodowiec i sama nie wiem dlaczego .Uspione to było na amen.Po odejściu po prau latach ta sfera sie we mnie obudzila ale nia mialam szczęścia trafić na odpowiedzniego partnera a było ich dwoch.Z jednym tylko dwa razy ale to klęska totalna a z drugim bylam w zwiazku dwa lata ale to tez było koszmarne.Myslalam że po prostu to ja jestem do kitu nie umiem i tyle. I nieoczekiwanie znalazlam idealnego partnera ale to tylko seks a zycie??? Poprosilam go żeby pojechał na spacer ze mna i corką w święta a on myślał że ja chcę seksu .Jestem tym faktem przybita bo wcale tak nie było.Wiem ze to wszystko nie ma sensu że on nie jest dla mnie ale wstyd mi za sibie że w takim postawilam siebie świetle tylko dlatego że pierwszy raz w życiu znalazlam idelanego partnera i lgnęłam do niego jak mucha na lep. Wstyd i wsyd Musze się z tym pogodzić jakoś i normalnie żyć.

Gość nie rozumiem tego
no co jest nie tak bo ja nie wiem doradżcie prosze

Gość nie rozumiem tego
odpiszcie coś jak u WAs czy mieliście cos podobnego

Gość nie rozumiem tego
więc co jest nie tak??????????????????????????

Gość nie rozumiem tego
i nikt nie ma zdania ?? czy naprawde jestem aż tak nienormalna i stuknieta????

Do mnie lgna same debile... Jak poznam kogos super extra na zawsze to wiecznie to psuje... Odchodza z mojego powodu bardzo szybko... Ale co ja takiego robie, nie wiem, ale zdaje sobie sprawe ze ciezka jestem czasem kobietka, za bardzo nerwowa chyba, chce to zmienic ale nie umiem :-( Tez sobie z tym nie radze i nieraz mam totalnego dola ze jestem sama, jak to mowia ladna dziewczyna a sama.... :-(

Gość nie rozumiem tego
tak tylko ty 30 a ja to juz po 40stka:(:( wszystko zawsze spieprze:( albo to nie tak może te znie trafim na odpowiedniego człowieka tylko jak jedno pasuje to w innej sferze kuleje i tak sie powtarza...ehhh zycie

Gość nie rozumiem tego
no tak ja mam juz zytcie za sobą więc przynajmniej jestem matką byłam zoną i konkubiną i kochanką no to coś przezłam i pewnie jeszcze bedę kiedyś babcią oby nie szybko;)

Gość nie rozumiem tego
i wiecie ja nie chce byc juz kochanką powiem Wam że to strasznie się wszystko w zyciu potrafi skomplikować jak jest możliwy związek brakuje seksu jest sam seks brakuje związku emocjonalnego czyli jeszcze nie trafilam żeby miec to wszystko w jednym i nie wiadomo czy wogóle znajde ano takie życie