Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamkaaaa

pomocy prosze!!!!!

Polecane posty

Gość załamkaaaa

chce się zmienić!!!byłam 5lat z facetem który mnie strasznie zmienił z pewnej siebie wesołej dziewczyny stałam się szarą myszką która boi się wszystkiego ze sobie nie poradze nawet z najmnieszym problemem...zerwał ze mną z 3miesiące temu myslałam ze wszystko wróci do normy ale tak nie jest czuje ze wegetuje..a moje zycie jest jedną wielką pustką i wszystkiego się boje....znacie moze jakies poradniki czy cos takiego co da mi te optymistyczne nastawienie którego mi brak...pomocyyy prosze:(

sa takie poradniki ale nabijają aby głowe słowami zapomnij o nim on też nie może sobie z tym wszystkim poradzić rozważ czyja to była wina i nie popełniaj więcej takich błędów... a tak naprawdę jedyne co pomoże odzyskać pewność to dobra znajoma.. taka z którą możesz o wszystkim porozmawiać.. ona będzie rozwiązywać twoje problemy i mówić jak masz robić a Ty będziesz rozwiązywać jej.. to jest najlepsze kiedy ona powie porozmawiaj z jakimś facetem to tak musisz zrobić.. i postaw sprawe tak \"widzie kogos pierwszy raz nie zalezy mi na jego opinii jeśli będzie dobrze to pociągniemy to dalj jesli nie będzie dobrze widzisz go ostatni raz\" wtedy zaczniesz być znów pewna siebie tylko musisz robić rzeczy wbrew sobie.. boisz sie do kogoś zagadac to zrób to.. nie wazne czy w swoich oczach wyjdziesz na idiotke czy nie.. zobaczysz ze po kilku takich razach poczujesz sie lepiej.. wychodz spontanicznie do wszystkiego..

Poradnik nic nie pomoże. Przypomnij sobie jaka byłaś przed tym związkiem i spróbuj stać się znowu wesołą dziewczyną :) Zacznij robić rzeczy, które kiedyś sprawiały Ci przyjemność, a które przestałaś robić będąc w związku. Powodzenia

Gość załamkaaaa
ki cia dzięki mądrze napisałaś tylko jakos cięzko to wprowadzić w zycie w codziennosc