Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamkaaaa

pomocy prosze!!!

Polecane posty

Gość załamkaaaa

chce się zmienić!!!byłam 5lat z facetem który mnie strasznie zmienił z pewnej siebie wesołej dziewczyny stałam się szarą myszką która boi się wszystkiego ze sobie nie poradze nawet z najmnieszym problemem...zerwał ze mną z 3miesiące temu myslałam ze wszystko wróci do normy ale tak nie jest czuje ze wegetuje..a moje zycie jest jedną wielką pustką i wszystkiego się boje....znacie moze jakies poradniki czy cos takiego co da mi te optymistyczne nastawienie którego mi brak...pomocyyy prosze

Gość dziewczynaaaaaaaa
daj email przysle ci cos

Gość załamkaaaa
luka_2@o2.pl

Gość załamkaaaa
mały błąd luka_02@o2.pl

Gość a skad wiesz ze
"Sekret" Rhonda Byrne i rozne ksiazki Josepha Murphiego. Albo też Neale Donald Walsch.

Gość mas111
Byłaś 5 lat z facetem, który wypełniał pewnie większość Twoje czasu po rozstaniu została pustka, która musisz natychmiast zapełnić różnymi zajęciami bo zwariujesz, zacznij robić coś co lubisz. Możesz sie też udać do psychologa wiem z własnego doświadczenia, że to pomaga.

Gość omniscjencja
A przede wszystkim wyjdź do ludzi, odkurz stare znajomości, idź na karaoke, zaszalej, postaraj się przełamać i odgrzebać tą dawną Ciebie - ona na pewno gdzieś tam siedzi, tylko się schowała i boi wyściubić nosa. Rób wesołe, odważne rzeczy, a sama staniesz się weselsza i bardziej śmiała. Może warto w określonych sytuacjach przypomnieć sobie jak byś się zachowała kiedyś i spróbować postąpić tak samo teraz. Powodzenia!