Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guma balonowa 25

czy miekki penis daje mniejsze doznania?

Polecane posty

Gość daj mu gipsu do picia

Gość guma balonowa 25
malutenkaaa -> to nie tak ze on ma do mnie pretensje ze za luzna jestem, po prostu mowi ze luzno mu i dlatego mieknie, on wie ze to raczej jego problem, mowi ze po prostu potrzebuje mocniejszych doznan, no ale niestety ja nie jestem w stanie zrobic z cipki imadla, dlatego zastanawiam sie co innego mozna z tym zrobic.

Tak, daje mniejsze doznania bo nie ma odpowiedniego nacisku na scianki pochwy. Najlepiej wyslij chlopaka do lekarza, a jak zdrowy to do seksuologa. To raczej nieprawda ze taka jego uroda, bo jest dlugi, skora za miekki znaczy ze ma niepelny wzwod. To mozna leczyc, a ty sama nie dasz rady.

Gość Kolorowy wiatr
Chlopak powinien isc do lekarza, jesli nie pojdzie, wymien na lepszy model. Miekki penis to zero przyjemnsci a frustracja, do tego on Cie jeszcze obwinia eh faceci

Gość Rycho
hehe;) Ja tez mam kolo 17-18cm i mi dobrze staje. z tego co mi kumpel mowil to na lepsza erekcje b.dobra jest aktywnosc fizyczna(bieganie itp.) bo poprawia krazenie, do tego niech sobie porobi cwiczenia na powiekszanie penisa (tez na to pomagaja- to juz Ja wyprobowalem;P) i moze sie poprawi;-)

Gość guma balonowa 25
Ale wiagra jest chyba tylko na racepte? Czyli to na pewno nie jest normalne, jak penis jest miekki we wzwodzie? Bede musiala z nim porozmawiac o tym, mam nadzieje ze nie zareaguje jakos histerycznie.

Gość do -- guma balonowa 25
"Ale wiagra jest chyba tylko na racepte? " jaki problem? wiek jest bez znaczenia ! rodzinny mu wypisze jak ma miękką pytkę !

Gość ajhfviuqevf
spałam kiedyś z chłopakiem, którego penis miał 20cm i z 16cm obwodu, był po prostu twardy jak należy. twój chłopak może mieć chore serce (kłania się lekarz) albo to niestety psychika (seksuolog)

Gość babarella
Wkrecaj mu ,ze nawet gdy jest miekki udawaj ze cie roznosi od srodka podrosnie ego a ztym palka, nawet najmniejszy podswiadomy stres moze to czynic ja sam mialem taki problem bylem z laska 3 lata ciagle marudzila o sexie,krzyczala i sypala hardcorowe texty (czego nie lubie) podczas stosunku a moj willy zawijal zagle, jej mina rozczarowania doprowadzila mnie do tego ze wolalem generalnie zjazd na recznym niz zywa cipke i przy tym mi zawsze stawal nie ma znaczenia ile z kim jestes jedna nieswiadoma uwaga na temat peta kolezki moze ubic muche w kiblu ,ja np lubie cierpliwosc w lozku a po takim odbiorze jestem w stanie 20 razy zajechac swoja dame,bez dodatkow po prostu chodzi o szczerosc a nie ciche mysli koles to wyczowa jak ma IQ n\ karku pozdro

boze co za bzdury. jesli ma naprawde dlugiego penisa, to czasem sie zdarza tak, ze takie penisy nie sa takie naprawde twarde tylko wlasnie "pol-twarde" jestem zszokowana, ze nikt o tym nie wie tutaj. to twoj facet ma problem a nie ty i nie daj sie na to nabrac.

Gość kejtty
koleś wali często gr***e, uścisk mocniejszy niż c*pka dlatego Twoja c*pka wydaje mu się niedostatecznie ciasna no bo rękę ściska mocniej na fiutku :) ps: wiem z doświadczenia. :) więc pewnie Twój facet jest uzależniony od walenia gruchy pewnie od razu po przebudzeniu i Ty absolutnie możesz nic a nic się tego nie spodziewać...

Gość gość
Nich mleko z gipsem pije to mu stwardnieje

Gość gość
Znawcy ;] Zamiast narzekać ludzie to jest taki środek jak vialafil, po nim nie ma opcji że penis nie będzie działał tak jak należy! tutaj sklep z którego ja zamawiałam : )

Gość gość
Trzeba chłopakowi podsunąć po prostu coś na potencję żeby nic nie miękło i tyle. Kup w aptece liderin, miej go pod ręką jak przyjdzie co do czego. Wystarczy że chłopak połknie godzinkę przed stosunkiem i już nic nie będzie miękło. Ja mojego nie musiałam namawiać bo sam widział, że ma problem. No i nie boję się o jego zdrowie bo to suplement na minerałach i żeń szeniu. Nie ma się co męczyć, trzeba korzystać ;)

Gość haus
ja mam tak...im bardziej mi się kobieta podoba i podnieca, tym mam większe problemy z erekcją...często mi mięknie w trakcie...a kiedy kobieta jest taka sobie, lu jest to tzw. "szybki numerek" problemów nie mam żadnych...no i co?

Gość gość
jak to co.. do lekarza

Gość gość
A próbował ktoś http://www.nepalherbs.eu/pl/ ? Jesli nie, zdecydowanie polecam każdemu. Działa w sposób ciągły i nie potrzeba pilnować godzin. Komfort uprawiania sexu jest naprawdę bardzo duży a erekcja jak u szesnastolatka.. Przerobiłem kilka suplementów i ten jest naprawdę najlepszy i zdecydowanie najzdrowszy

Gość gość
Współczuję, też przerabiałam faceta z idealnie długim penisem, który niestety nigdy nie osiągał pełnej erekcji. Pomyśl może nad jakimiś gadżetami erotycznymi poprawiającymi erekcję (np. na abcerotyki.com.pl, z hasłem ABCMI jest rabat), a przede wszystkim nie bierz tego do siebie. To nie Twoja wina.

Gość gość
Mięki penis moze być powodem ciągłem masturbacji, na http://e-masturbacja.pl mozesz poznasz sposoby jak wzmocnić penisa itp