Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blada_twarz

Jaki podklad z allegro zamowic?? doradzcie

Polecane posty

Gość blada_twarz

Twarz blada jak sciana. Wszystkie, które kupowałam miały rozowy odcien i nie pasowały mi ;/ mimo, ze były najjasniejszy odcien. Ostatnio mialam revlon, ale tez jak go nalozylam to taki rozowy odcien a szyja blada i w ogole nie pasowalo ;[[[ blagam o porade

Gość ladna ladniejsza najladniejsza
betonowy brąz :classic_cool:

Gość blada_twarz
bardzo prosze o porade

Gość ja raz w życiu
najlepiej napisz do sprzedawcy aby wysłał ci najpierw próbki, lub kup samą próbkę, na innej aukcji, zacznij od jasnego beżu, polecam podkłady revlona, tam jasny beż jest naprawdę jasny i ładnie kryje, nie tworząc maski. i Ivory jest świetny kolor.

Gość blada_twarz
Dziękuje Ci za rade, a czy ivory nie ma odcieniu rozowego tez? slyszalam ze odcien buff jest zoltawy a nie rozowy... waham sie czy zamowic buff czy ivory

Gość vvdsvvdsvvdsvds
A do sklepu nie łaska iść? Od razu dobierzesz odpowiedni, bez loterii - ten czy ten.

Gość blada_twarz
w sklepie nie widzialam takich podkladow, a jesli juz sa to duzo drozsze, dlatego zamawiam na allegro a nikt mi tak nie doradzi jak ktos, kto juz uzywal tego podkladu.. dlatego pytam

Polecam byś wybrała się do sieci sklepu INGLOT. Tam Pani pomaluje Cię za darmo i dobierze odpowiedni podkład. Będzie szukała tak długo aż Ci któryś będzie odpowiadał. Ja tak zrobiłam przed swoim weselem i do dziś używam tego samego koloru. Kosztuje bodajże 27 zł.

Gość Perła Życia
Idź do sklepu jakiegoś i zobacz kolory na żywo. Zapamiętaj nr koloru i zamów taki sam na allegro. Np. idź do Dauglasa.

Gość mrrrrrrrr
ja tez jestem blada i nie znosze rozowych podkladow. proponuje loreal true match W1 iviry vanilla. fajnie matuje i kryje niedoskonalosci, a nie ma efektu maski. a jesli mieszkasz w duzym miescie to idz do jakiejkolwiek sephory i popros o zrobienie probek podkladu.

Gość rokxaananaa
blada twarz -Max factor lasting performance 105 -soft beige ladny cieply beżyk bez domieszki rozu , Revlonu colorostay odcien buff z tej nowej wesji z soflexem do cery suchej:) tez ladny bezyk:)

Gość Kolorowy wiatr
Kup buff, jest naprawde jasniutki a do tego w ogole nie zolty tylko bezowawy okreslilabym, ja jestem trupio blada, dla mnie podklad na 5+

Gość annpolis90
maybelline superstay silky, kolorek 20 cameo bomba:)

Gość mrrrrrrrr
nie true match a perfect match W1 vanilla ivory

Gość vicka
widzę, ze link nie wchodzi to odcień kość słoniowa (AA oceanic)

Gość blada_twarz
Dzieki wszystkim za porady ;) na pewno cos sobie wybiore ;]

Polecam Bourjois odcień Rose Clair.Jeśli mieszkasz w większym mieście to przejdź się do Sephory bo z przesyłką z allegro wyjdzie cie na jedno;-)