Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

michal de zoo

zostawilem dziewczyne

Polecane posty

Minelo juz kilka miesiecy , a ja dalej o niej mysle. Zastanawialem sie czy nie isc do zakonu dla mezczyzn. Brak mi jej,ale ona mnie nienawidzi i nie chce znac. Uwaza ze ja skrzywdzilem, reaguje na mnie agresywnie jak pare razy wymienilismy zdanie. Nie potrafie spojrzec na inna dziewczyne jak na nia. Powiedzialem jej ze jej nie kocham , a teraz nie wiem czy ja kocham, czy tylko poped seksualny mnie do niej ciagnie. Nie wiem co mam zrobic, isc do niej nie moge bo zatrzasnie mi drzwi. Zyc bez niej od roku , tez nie daje rady, wegetuje. Skoncze studia i chyba pojde na zakonnika :O

Gość Coonie299
dlaczego nie ? ;)

Gość e tam od razu zakon
tyle pięknych kobiet jest na swiecie.:D

To nie prowokacja :O Byla idealna, madra, taka ze ja dalem rade podniesc na rekach ;) Wciecie w talii :D A ja powiedzialem , ze jej nie chce , bo cos nie gra miedzy nami :O Pozniej nie bylo powrotu 😭

Nie doluje, patrze w nieuchronna przyszlosc w celibacie , nie zamocze w nic innego niz ona,wole byc zakonnikiem i walic kapucyna 😭

Gość ehh to samo
dobrze ci powiedzila , pozostaje ci zakon

Gość ehh to samo
Ty ja kochasz???? ty myslisz tylko o sexie z nia , alez mi cie zal ,madra dziewczyna ze zostawila takiego kapucyna

Gość ehh to samo
a zebys wiedzial ze wiem