Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elzbietuniaaaaaaaaaa

czy to naprawde granie na uczuciach?

Polecane posty

On 24, ja 21. Znamy sie 2 msc. Widujemy sie w pracy. Cały czas mówi mi komplementy, że chciał by ze mną byc, chciałby żebym go pokochała. Kiedyś powiedział że mnie kocha. Ale nie tak jak byliśmy sami tylko przy innych. Cząesto mówi takie rzeczy przy innych. Dlatego ja mu nie wierzę, żadnemu facetowi nie wierzę. Dziasiaj powiedział że promienieję i czy sie zakochałam. Powiedziałam że tak, a on że w nim nie chciałam a w innym sie zakochałam. Powiedziałam 'a skad wiesz ze nie w Tobie?'. Powiedział żebym mu tak nie mówiła bo to granie na uczuciach, a on nie jest z kamienia. Cos do niego czuje, ale sama sie przed tym bronie, boje sie kolejnej porażki. Przed chwilą napisał smsa' naprawde sie we mnie zakochałas?' Serio gram na jego uczuciach?

Gość ha dziewczyno
mysle ze to on gra na twoich :) przeciez to ty sie zakochalas .. ;)

Gość jak dla mnie to ściema
Tacy namolni kolesie budzą moje podejrzenia.

to on gra na twoich wnioskując z tego co piszesz - olej dałna na jakiś czas to on ma latać za tobą a nie wyciągać z ciebie jakieś wyznania

Gość BadZiom
A ty nie potrafisz tego wyczuć czy koleś ściemnia? Skoro tak gada przy wszsytkich to raczej cwaniak. Po co się obmosić z czymś takim tylko po to chyba żeby ubezwłasnowolnić. To nie jest jakiś mosiek?

Chłopak jeste niepełnosprawny. Czasem wydaje mi sie że ściemnia, bo własnie tak obnosi sie z tym 'uczuciem', a czasem że mówi powaznie. ma cos w sobie i wydaje mi sie że o tym wie i to troche 'wykorzystuje'...