Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwariowana44

Jakie prawdopodobieństwo zajścia w ciążę?

Polecane posty

Gość Zwariowana44

Proszę, pomóżcie. Ostatnio caly czas bylam na tabletkach, ale odstawilam je w poprzedni piatek i dostalam okresu. Okres skonczyl mi sie w miniony piatek, przy czym powinnam w ten dzien wlasnie wziac tabletke, ale ze odstawilam tabletki, wiec nic nie wzielam. No i wczoraj kochalismy sie z moim chlopakiem, przy czym on calkowicie zapomnial, ze juz nie jestem na tabletkach i doszedl we mnie :( Niezbyt ciekawie to wyglada, zwazywszy na to, ze w czwartek bede najbardziej plodna!! A ponoc kobiety po odstawieniu tabletek sa jeszcze bardziej plodne... ja nie wiem. Z tego wszystkiego dzis wzielam pierwsza tabletke. Nie wiem, myslicie, czy zadziala?? Jakie sa szanse ze moge byc w ciazy??

Gość ueheheheh
oczywiście ze są, co za durne pytanie :o skonczcie z seksem niemoty!

Gość Zwariowana44
Ja nie pytam czy sa, pytam jakie sa :) Moze wypowie sie ktos, kto jest bardziej zorientowany.

Gość zacznijmy od tego
że wyliczanie że w czwartek będziesz najbardziej płodna jest bzdurą, bo dni płodnych nigdy się nie wylicza, a tym bardziej po tabletkach, przy których owulacja będzie nie wiadomo kiedy. Niestety szanse są duże, wzięcie znów tabletek nie bardzo chyba pomoże, bo teraz nie mają zabezpieczenia od pierwszej wedlug ulotki, bo zbyt póxno je wziełas