Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam grzybicę

Grzybica jak powiedziewć chłopakowi

Polecane posty

Gość mam grzybicę

Kurcze mam grzybicę.. pochwy.. z chłopakiem spaliśmy 3 razy, wiem że byłam wtedy juz chora.. on nie ma objawów. Ale kurcze może być zarażony, dostałąm dla niego ketokonazol 10 tabl. do łykania po 2 przez 5 dni. Nie wiem jak mu powiedzieć, jak mu dać te tabletki??Boje się..

Gość BadZiom
JAk jest zdrowy to ne może być zarażony. Grzybica to nie bakteria.

Gość BadZiom
Czego się boisz? Dzisiaj na grzybicę choruje bardzo dużo osób, po prostu mu powiedz. Tymbardziej będziesz wiedzieć co to za człowiek, jakzareaguje.

Gość tyutryu
olej to. moja wielokrotnie miala grzybice i jakos mi nic nie kazali lykac. Po prostu wstrzymaj go jakis czas z seksem zeby Cie ponownie nie zarazal.

Gość mam grzybicę
No i co.. nic mu nie mówić.. wyleczyć grzybicę.. i jak dostanę znowu to dopieor mu powiedzieć..boje się jego reakcji:(

Gość mam grzybicę
martwie się o niego..wiem on jest zdrowy ma silny organizm.. ale 3 razy spalismy bez gumki..więc może być zarażony:(

Gość grzybekoo
prawde najlepiej..a jezeli juz masz taka sytuacje,ze prawda bedzie dla niego nie do przyjecie(dla mnie to nie do pomyslenia ale coz) to powiedz,ze jadlas wczesniej antybiotyk..ze nie bralas nic oslonowo(bo np jadlas na zapalenie zeba)i masz teraz objawy wyjałowienia organiozmu..a ze wspolzyliscie (wyglada na to,ze bez gumki)i zeby nie bylo nawrotow lekarz dal i jemu..i tyle..przeciez grzybica to nie kiła czy hiv....a tak na marginesie ile macie lat?bo ten Twoj strach naprawde jakis dziwny jest..pozdrawiam i walcz z grzybkami bo potrafia niestety \"umilic\"niezle zycie..pozniej sobie kup tabsy na przywrocenie prawidlowej flory bakteryjnej w pochwie..dabj o siebie..pozdrawiam:)

Gość mam grzybicę
Mężczyzna nie ma objawów, a kobieta, swędzenie, pieczenie- wiadomo gdzie, ból przy stosunku, no i upływ serowate bez zapachu:(

Gość primachlup
facet może ją mieć bezobjawowo. Ty sie wyleczysz a on i tak cię zarazi. Normalnie powiedz i weź dla niego leki od swojego giekologa. Przecież to normalne.

Gość kalskf
powiedz tak:" cholera byłam u lekarza i powiedział że mam grzybice, powiedział że teraz wiele kobiet to ma, dal mi tabletki też dla Ciebie bo u facetów jest to bezobjawowe ale jak też się tego nie pozbędą to zarażają partnerkę, ponoć po tych tabletkach szybko znika" jejku no wiem że to nie jest przyjemne ale zacisnij zeby wez oddech i powiedz to.

Gość grzybekoo
facet nie musi miec objawow..i wstrzymanie sie z seksem niewiele da.autorka sie wyleczy..beda wspolzyc i on juz samoistnie ja zarazi...i tak w kolko..wlasnie dobry ginekolog leczy oboje partnerow..

Gość mam grzybicę
Ale ja nie spałam z nikim, piłam antybiotyki w dużych ilościach.. bo chorowałam, i mnie dopadło. Mam lek dla Niego.. tylko nei wiem jak mu powiedzieć..

Gość primachlup
Dlaczego boisz sie mu powiedzieć? Coś mi sie wydaje, że się go boisz.

Gość primachlup
Masło maslane napisałam :-)

Gość mam grzybicę
boje się że on coś sobie o mnei złego pomysli.. boje się że mnie zostawi, bo coś tam:(

Gość grzybekoo
czyli moje "klamstwo"jest blisko prawdy co do sytuacji u Ciebie..powiedz mu prawde..daj poczytac skad sie bierze grzybica..mam nadzieje,ze zrozumie":)

Gość Grzybnia sromu
Moja kochanka mi powedziała. Trzeba się było wstrzymać na jakiś czas. Piękny był to okres bo się nauczyła cudownie loda robić Grzybica jest COOL!

Gość primachlup
Chyba młodzi jestescie. Jesli tak, to Ty go masz nauczyć, że to NORMALNA rzecz i tak mu ją przekaż!

Gość grzybekoo
wez go do kompa..pokaz linki.pokaz temat na kaffe ile kobiet z tym walczy--czesto dziewice tez...eee..mysle ze zrozumie..przeciez to nie choroba weneryczna jest!!!

Gość mam grzybicę
no nie tacy młodzi, mam 22 lata, on jest rok starszy:P

Gość mam grzybicę
Boje się że pomysli że ze mną to zawsze problemy, że teraz przeze mnie musi leki łykać.. ze jestm jakaś nie wiem jaka.. że coś tam:((((

Gość mam grzybicę
Ja mu kupię te tabletki, zamierzam mu kupić i dać.. powiedziec jak ma łykać ale tak sie boje:((

Gość mam grzybicę
Różne mysli chodzą po mojej głowie, aby mu nie mówić.. tylko czekać wyleczes ię i jesli znów złapie od niego.. to wtedy mu powiem:( może wcale go nei zaraziłam:((

Gość Pytanko ...
Kochanie, a co masz jeszcze w sobie oprócz grzybicy?

Gość grzybekoo
nie wiem..moze wyjade ale sypiacie ze soba..nie jestescie nastolatkami..jestescie ze soba blisko--fizycznie tak..ale psychicznie chyba nie..moze wlasnie jest teraz moment na sprawdzenie ,zmiane myslenia z "ja " na "my"..przeciez dotyczy to was oboje..i jeszcze jedno--skoro wczesniej nie spalas z nikim moze to partner Cie zarazil????u facetow przebiega to bezobjawowo..Ty sie zamartwiasz a moze niepotrzebnie????

Gość mam grzybicę
:(

Gość mam grzybicę
Tu nie ma my.. jetsem ja i on...:( cięzko to zrozumieć..

Powiedzieć i nie robić cyrku. Grzybica to nie koniec świata. Dać tabletki i dopilnować żeby brał. Jak zaprotestuje/odejdzie itp to może to i lepiej....