Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dagulka

Angielski. Proszę o pomoc.

Polecane posty

Cześć :) Mam napisać krótki list na jutro z Angielskiego na poziomie zawodowym. :) Niestety pierwszy rok sie uczę angielskiego a inni z mojej grupy po parę lat. pomógłby mi ktoś? Będę bardzo wdzięczna. Hej Marta. Jestem na wakacjach u cioci nad morzem. Jest tutaj pięknie. Jestem tutaj już 7 dzień. Poznałam super ludzi. Pogoda jest ładna. Jest bardzo ciepło. W ciagu dnia chodzę z kuzyną na spacery po plaży, jemy lody, opalamy się, kąpiemy i robimy sobie zdjęcia. Szkoda że Ciebie tutaj nie ma. Pozdrawiam Cię. Dagmara

Hej Marta. Jestem na wakacjach u cioci nad morzem. Jest tutaj pięknie. Jestem tutaj już 7 dzień. Poznałam super ludzi. Pogoda jest ładna. Jest bardzo ciepło. W ciagu dnia chodzę z kuzyną na spacery po plaży, jemy lody, opalamy się, kąpiemy i robimy sobie zdjęcia . Szkoda że Ciebie tutaj nie ma. Pozdrawiam Cię. Dagmara Hi Marta, I'm on holiday at the seaside and I'm visiting my aunt. It's beautiful here. I have already spent seven days. I have met awesome people. The weather is perfect, it's really hot and sunny. I walk on the beach with my cousin; we eat icecream, sunbathe, swim in the sea and take the pictures. I wish you were here... Regards, Dagmara

Gość jak sie masz Madziulka
;-)

Gość tejkpikczers
hm, a nie powinno byc po prostu take pictures zamiast take the pictures? nie jest powiedziane ze jakies konkretne zdjecia sa robione prawda? wiec 'take pictures'

I jak juz poprawiamy ... I\'m at my aunts on the coast (or seaside). During the day I walk along the beach with my cousin.... jeslilist jest nieformalny to czemy zakanczac Regards? lepiej see you soon, take care ot lots of love ....

Gość dorotkahhh
I am at my aunt's...