Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość początkująca24

Co znaczy więcej wymagaj od faceta?

Polecane posty

Gość początkująca24

rozmawialismy o facetach, o tym jak sprawioc zeby facet myslał o nas powaznie i ktos mi powiedział żebym więcej wymagała od faceta. Co to właściwie znaczy? Mój chłopak się troszczy o mnie,sprząta,czasem gotuje,zawsze ścieli łóżko,czasem sprząta nawet za mnie u mnie w domu,zabiera na spacery...więc o co chodzi? chyba nie na wymuszaniu słów?

Nie sugeruj sie tym, co ktos p***rzy, jesli jestescie szczesliwi w zwiazku, to czego tu wymagac. To jest glupie gadanie niezrealizowanych zyciowo bab.

Gość początkująca24
skarżyłam się trochę że jesteśmy prawie 2lata razem a on nie mówi o naszej przyszłości więc sie tego obawiam i wtedy padł taki tekst,dalej nie wiem o co chodzi i jak to sie ma do mojego problemu?

Teraz takie czasy, o przyszlosci sie nie gada. Jesli bedzie Cie to gryzlo dalej, po prostu z Nim porozmawiaj. Nie ma to jak szczerosc.

Gość początkująca24
dopiero uczymy sie ze soba rozmawiac o wszystkim...

Gość początkująca24
masz rację,gorzej jak on będzie unikął pewnych tematów albo ich nie poruszy choć jako facet powinien.Narzucac sie nie potrafię,ani wymuszać...

Gość Sorry ale macie
teraz naprawdę gorzej . Kurcze powiem to heheh Za moich czasów myslałyśmy samodzielnie .To nie jest złośliwe ,ale zdajecie się na opinie innych .Zarzucając Rodzicom ,że przejmuja się tym co ludzie powiedzą .Toż to to samo .Co kafeteria powie ,to nowoczesna odmiana ,co ludzie powiedzą . Myślcie same ,decydujcie same !

nie sluchaj rad, ktore ni jak sie maj ado twojej sytuacji. Chlopak nie mowi o przyszlosci, bo widocznie nie jest jeszcze gotowy na powazne deklaracje, co do tego ma w ogole stwierdzenie: wymagaj od niego wiecej :O

Gość frufru
jest dobrze moim zdaniem u was. nauczycie się rozmawiać o wszystkim, to pogadacie i o poważniejszych sprawach typu wspólna przyszłosć. bez tej umiejętności planowanie przyszłości jest bez sensu. tylko spokojnie. zdążycie ze wszystkim :) trzymam kciuki :)