Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majowa_łąka

od dzis nosze ponczoszki

Polecane posty

Gość Contro-versja
Przerzuciłam się na pończochy i to takie do pasa. Lubię wysokie modele, np Rago 55, 65- fajnie koryguje brzuch, czy 59 Z gorsenii model 136, mimo plastikowych żabek i tylko 4, jest komfortowy. Moim pierwszym pasem był mitex Ira. Jednak jest problem z szerokimi pasami, a dokładnie z majtkami. Próbowałam różnych wariantów: majtki na pas, wyglądają mało estetycznie- są mniejsze od samego pasa,mogą odznaczać się pod ubraniem, ale za to w wc łatwo je zdjąć itp. Majtki pod pas, lepiej leżą, ale np. zdjąć je w wc - makabra, trzeba odpiąć no i potem zapiąć nawet 6 żabek.Czasem to kłopotliwe np. w pracy , czy restauracji. Muszę też przyznać ,że już próbowałam wariantu bez majtkowego, Szczególnie w rago 65, a nawet 55, oraz gorsenii 136. Wstyd się przyznać , ale ten wariant okazał się najwygodniejszy pod każdym względem, szczególnie latem , gdy dodatkowa warstwa na biodrach tzn. pas i majtki mocno grzeje, mimo cienkich pończoch. Mam pytanie , jak Wy radzicie sobie z majtkami , szczególnie jak chodzi o szerokie pasy. Czy chodzenie bez nich jest w ogóle dopuszczalne i kiedy. Zastanawiałam się też jak to było kiedyś. Przyznam też ,że uwielbiam sukienki i spódnice, a nie spodnie , co dodatkowo zwiększa przyjemność noszenia pończoch. Wiem ,że na fizi była już o tym krótka dyskusja , ale nie rozwinęła się, chyba z powodów zwyczajowych i śliskiego w sumie tematu. Pozdrawiam.

Gość err
Widzę ze obeznana jesteś w temacie:)) ale nic nie piszesz o samonośnych. Nie nosisz?

Gość Contro-versja
przede wszystkim noszę pończochy nylonowe............

Gość Jola Eliza
Nylony mają zupełnie inny splot.........trzeba je pokochać............ i tak cudownie szeleszczą gdy udo ociera się o udo...........pozdrawiam

Gość Jasia 458
nylonki to zupełnie inna bajka....ja to rozumiem...są cudowne ....która nie nosi nie zrozumie.....nie ma o czym dyskutować.....to jest prawdziwa kobiecość.......Oni szaleją.............

Gość szeroki pas do pończoch
Contro-versjo, szerokie pasy są stworzone, by je nosić bez majtek. Nikt nigdy w żadnej sytuacji nie zarzuci ci, że nie masz majtek pod czy na szerokim pasie, bo tak je powinno się nosić. Założenie pod pas jest dopuszczalne, ale niewskazane, a zakładanie ich na pas jest, po prostu, jak pchanie Maybaha przez miasto.

Szeroki pasie do pończoch co to jest maybach? A pasy do pończach są niskie, półpełne i pełne

Gość kollargol
maybacha ma Doktor Dyrektor i senator Stokłosa o ile pamiętam. Widzę, że Grzesław tak jak ja, należy do prawdziwych mężczyzn, którzy bardizej cenią piękne kobiece nogi w pończochach, niż blaszane maszyny.

Gość oleńka36
Witam wszystkich fanów pończoch i damskiej mody ;-) Dla Waszej wyobraźni: mam dzis na sobie czarne ponczochy samonone z biegnącym wzdłuż nogi szlaczkiem z maleńkich kwadracików, do tego wysokie czarne szpilki, różowa spódnica - tulipan i czarny sweterek. Czuje się świetnie. Czuje wiosnę i nadchodzący dłuuugi weekend. Pozdrawiam wszystkich :-*

Gość Still interwsting...
Ola pozdrawiam......do tego pewnie różowe majteczki i czarny staniczek, miłego weekendu..........oczywiście w pończoszkach......

Gość err
Oleńko dawno Cie tu nie było:) zapewne ślicznie wyglądasz jak zawsze:))

Witam, coś koleżanki nie chwalą się nylonami.:-D pozdrawiam

Gość Koronkowa Manszeta
Witajcie......jak spędziliście zimę w maju....?

Gość Wielka fanka nylonów..........
Polecam to wszystkim: http://www.nylony.eu/index.php/ze-starego-albumu niedawnych, pięknych wspomnień czar............musicie przyznać, że to jest i zawsze było urocze.................

Gość 123.25
Jak to mało jest facetów, którzy lubią pończochy? Wszyscy je kochają! Ja noszę pończochy, na pasie i uważam, że to nieodzowna cześć męskiej bielizny. Natomiast rajstopy to tragedia... Najbardziej aseksualna część mojej garderoby... Jak w ogóle można nosić coś takiego? Szok!

Dzięki Fanko za linka, jest co podziwiać, mam nadzieję, że to wyłączynie nylony, których niewiem dlaczego kobiety (i nie tylko) unikają:-D Pozdrawiam

Gość Majka w pończoszkach
Kupiłam sobie w Reserved (za 9,90 zł) gatki w podwiązkami. Siedzę sobie właśnie w nich i pończochach Calze Mary z Veneziany i jestem mile zaskoczona stabilnością. Szczerze mówiąc podejrzewałam, że majtki zjadą mi zaraz po przypięciu pończoch, a one nic.

Gość Porcelanka 37
Chyba niedawno któraś z Was pisała na ten temat..to bardzo dobre rozwiązanie zwłaszcza na cieplutkie dni..popieram majtki z podwiązkami...na tym linku ze starymi fotkami też są takie.............a więc to jest już dawny pomysł

Jakiej firmy pończoszki możecie polecić, jakie lubicie najbardziej, oprócz gatty, bo powiem szczerze że mnie jakoś nie bardzo odpowiadają.

Gość sardynka 39
Dzień dobry Wszystkim........dopiero wczoraj znalazłam Wasz temat.... prawie wszystko prześledziłam.... interesujący i na czasie......sama noszę prawie zawsze pończochy...są naszym wspaniałym kobiecym atrybutem.........

Nogi to mój mały fetysz ;) uwielbiam patrzeć na kobiece nogi w ładnych butach a jeśli do tego odziane są w pończochy to już zupełna rewelacja... Podajecie tutaj linki do konretnych modeli itp... a nie mogłybyście drogie Panie noszące pończochy zaprezentować ich na swoich nogach? Byłbym wniebowzięty :) pozdrawiam