Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babeć czerwonego kapturka

PRZECZYTAJCIE TO KONIECZNIE

Polecane posty

Gość Azazel lat 666
OpenSUSE również nie polecam. Przynajmniej w wersji 11.1, po jednodniowej przygodzie z tym systemem miałem go dosyć. Natomiast poleca Ubuntu w najnowszej wersji 9.04, która ma wyjść 23 kwietnia. Używam bety tego systemu i jest to naprawdę udana dystrybucja. Pomimo że to dopiero beta to nie miałem z nią żadnych problemów Wersja stabilna zapowiada się naprawdę bardzo dobrze.

Gość nie rozśmieszajcie mnie
Linux to jest gówno nie system operacyjny. Może i jest fajny, ale dla hobbystów a nie dla prawdziwych UŻYTKOWNIKÓW komputera. Ktoś pisze że drukarkę od razu wykrył.... to gratuluję bo miałeś ogromne szczęście. Ten system ma prawie zerowe wsparcie dla sprzętu, a twój przypadek to wyjątek potwierdzający regułę. Problemy ze sterownikami do kart graficznych to codzienność. Nie można nawet głupiego filmu obejrzeć bo są problemy ze sterownikami do grafiki. To samo z dźwiękiem który często nie działa bo nie ma wsparcia dla karty dźwiękowej. Do tego brak podstawowych programów jak Gadu-Gadu, Internet Explorer, Outlook Express, Windows Media Player, MS Office, Photoshop, Auto CAD, Visual Studio, itd... Są co prawda odpowiedniki Open Source tych programów ale to są żart a nie programy dla UŻYTKOWNIKA. GIMP to nie alternatywa dla Photoshopa tylko rozszerzony Paint. OpenOffice? Przecież to plagiat i to nie udany z MS Office! Nie radzie sobie nawet ze standardowymi dokumentami tekstowymi w Worda, zapisuje pliki w jakimś swoi dziwnym formacie. Visual Studio??? Co go zastąpi? KONSOLA? Współczuję temu co będzie pisał programy i kompilował pod konsolą. Brak jakiegokolwiek IDE dla kompilatora C/C++ to żenada! Jak pisałem Linux to gówno nie system. Dla UŻYTKOWNIKÓW komputerów nie ma alternatywy jeśli chodzi o system operacyjny, istnieje tylko Microsoft Windows w kolejnych wcieleniach. Linuxa nie używa nikt poważny. Ktoś pisał że superkomputery pracują pod linuxem. Człowieku nie rozśmieszaj mnie. Nikt poważny nie postawi na takiej maszynie linuxa bo on ma mocno ograniczoną funkcjonalność. To samo serwery, nikt poważny nie robi serwerów na linuxie. Żadna poważna firam nie postawi u siebie linuxa. Bo ten system nie ma funkcjonalności. Filmy animowane robi się pod linuxem? Jasne. Może cieakwe w jakim programie? Chyba pod konsolą je robią bo na linuxa nie ma żadnych dobrych poważnych programów. Liczy się tylko Windows.

Gość do dziecka powyżej
ile masz lat?????

Gość dźwięk to akurat działa lepiej
niż w Windows bo Alsa obsługuje 90% kart dostępnych na rynku. Fakt kiepskie wsparcie dla kart graficznych ATI . Trzeba spróbować samemu . Nikt nie mówi że jest lepszy i och ach, ale nie ma np wirusów a to spory atut.

Gość alicja z krainy roztoczy
Linux to PIRACTWO!!! Microsoft wymyślił system operacyjny a ci od linuxa i maca skopiowali jego produkt. Niby za darmo i legalnie a tak naprawdę to są bezczelne plagiaty produktu firmy Microsoft. Nie potrafią wymyslić swojego produktu który będzie pozwalał na korzystanie z komputera to skopiowali System Operacyjny który został wymyślony przez Microsoft. Linuxowcy to żałośni piraci.

Gość Antylinux
linux to nie piractwo, linux to gówno, nic na nim nie działa