Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabrac czy nie

zabrać czy nie??

Polecane posty

Gość zabrac czy nie

po rozstaniu zostalo u mojego byleg w aucie kilka rzeczy. nie powiem nie umre bez nich ale by mi sie przydały. od 3 tyg nie rozmawiamy ze soiba. pytam was bo nie moge podjac sama decyzji... odbierac te rzeczy czy je zostawic i sie nie odzywac?

Gość
zabrac jesli sa ci potrzebne... a jemu oddac jego rzeczy jesli to pierdolki ktore ci nie robia to nie musisz...

Gość H3
Jesli chcesz te rzeczy to powiedz kolezance ktora on zna i Ty zeby Tobie wziela ;)

Gość zabrac czy nie
ja jego rzeczy nie mam a on ma moje foteliki samochodowe i karte pamieci ze zdjeciami. niby nie mam auta ale siostra z ktora czasami jezdze ma a kupowac teraz 3 foteliki dla dzieci to jednak wydatek

jeśli by Ci się przydały to bezwzglednie zabierz, jak bedziesz z nim widzieć to neich on sie zastanowi czy czegoś u Ciebie nie zostawił bo nagle książe po pół roku sie obudzi, a Ty już zdarzysz to wystawic na allegro ;D

o jezu jesli masz dzieci to biez odrazu...

Gość gfdh
Oczywiście, że weź :) z jakiej racji masz mu zostawiać :P A i w żadnym wypadku nie idz z koleżanka czy też nie proś koleżanki, żeby sama poszła :) to już jest dziecinne :) :)

Gość zabrać czy nie
to jeszcze pytanko...moze glupie ale... napisac mu ze chce te zeczy smsem czy na komunikatorze? to jest dosc swierze i boje sie ze przez tel glos mi sie moze lamac a nie chce zeby wiedzial ze chlipie po rozstaniu

Gość wscibskiolo
alez pytanie hehe

Gość wscibskiolo
i co nie ma mądrego?

Gość zadzwoń do
wyśij mu smsa, napisz, że jak dzwonisz to ma zajęte, a chciałabys się umówic, żeby zabrac swoje rzeczy podaj jakąś datę i zapytaj czy mu pasuje, a jeśli nie, to żeby on podał i tyle :)

Jesli sie wstydzisz powiedz mu to na komunikatorze, sms jest trudniejsza komunikacja. Bedziesz widziec jak szybko odpisze i jak zaraguje bo sms to po dlugim czasie przyjdzie, bo nim napisze a wogole nim go odbierze...