Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AmandaRose

Herbata Pu-Ehr - sposób na dietę?

Polecane posty

Kupiłam niedawno czerwoną herbatę Pu-Ehr tak poprostu. Zauważyłam, że moja waga zaczęła spadać w dół. Potem dowiedziałam się, że ta czerwona herbata to sposób na spalanie tłuszczu ;). Czy wam tez udało się schudnąć za jej pomocą???? przepraszam, ze umieszczam ten temat w dyskusji ogolnej ale tutaj mam nadzieję, że będzie więcej osob.

Gość sfsafsfd
uwaga! ludzie prowadzą marketing na forach kobiecych i o odchudzaniu reklamując herbatę pu-erh! nie dajcie się naciągnąć na te ich czary mary super dieta z piciem ich herbat!

Gość doremifasolasido
ja piję czerwoną herbatę od dawna, nawet po 3 dziennie, bardzo mi smakuje, mam 168 cm i waze 55 kg, a naprawde jem duzo, wiec sadze ze napewno pomaga spalac tluszcz

Gość napadowa
ja kiedys sie zapijalam nia ale teraz nie ma jej w sklpie u mnie wiec nie pije juz 2i rok, a pamietam ze keidys schudlam 5 kg na niej ebz zadnego wysilu.kurcze musze sobie kuic zwlascza po swietach, dobrze z emi przypomnieliscie;*

piję tą herbatę od kilku lat, mi smakuje ale żeby była na odchudzanie to z tym się nie zgodzę, mało jem i dużo piję tej herbaty (ok 6 szkl dziennie) a waga nie spada. Na zrzucenie kg najlepszy jest ruch:) a nie herbata

Gość pierogi
ja też ją piłam. Kiedyś bardzo dużo. Jak ograniczyłam jedzenie przy niej to waga mi spadła. Teraz pije czasami,bo nie mogę doataś mojej ulubionej. Wcześniej piłam sypaną,bo najmocniejsza. W jednym z programów o zdrowiu słyszałam, ze najlepsza , najzdrowsza ,a przedewszystkim odchudzająca jest czerwona PU EHR,ale czysta . Tzn . bez smakowa, nie cytrynowa itp.