Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

H3

co to jest?

Polecane posty

Co to jest że nie da sie nawet porozmawiac .. Tworzy ktoś temat do rozmowy a wchodzi jakis \"user\" i albo sie podpisuje pod kogos albo robi sobie jaja... Ludzie ogarnijcie sie, nie wysmiewajcie innych jak ma jakis dziwny problem - po prostu pomozcie jemu.

Nie, nie potrzebuje - lecz przypominam trochę kultury.

Gość nie wchodzcie
".....najpierw się wkręć w klimaty ......." Buhahahahahahahahahahaa Jaka "wyższa"sfera buhahahahahahahahahaaa Bez wkręcanai się nie da? Trzeba koniecznie udawać debila? Buhahahahhahahahhahahahhahahaaaaa

Gość jhgd
Dlaczego zaraz udawać ? :)

Gość Smutny podszywacz
to forum kobiece , więc jest tu wielki misz masz , normalnie można porozmawiać na uczuciowym . Tu na ogólnym to jest wielki bałagan i podszywy . Ostatnio ich mało więc ja się udzielam . :classic_cool:

Gość nie wchodzcie
taaa możesz , w swej chorej wyobrazni. A potem tylko tabsy. Nie jeden mysli,ze może być każdym. Taka psychoterapia na kompleksy.

Zazwyczaj to jakies dzieciaczki latajace i wkurzajace... No coz raczej to sie nie da przystopowac... a najlepiej by bylo wymuszenie rejestracji konta i bez konta nie mozna pisac postow ;)

Gość podszywacz niezrozumiany
To forum bez podszywów było by nudne i głupie ! Jest przecież cała masa forów internetowych ale to bije rekordy popularności :classic_cool:

Gość podszywacz niezrozumiany
Można korzystać np. z forum gazeta.pl jak kogoś razi kafeteria :D

Musztarda ja Tylko proponuje zeby niebylo takiego syfu ;) a To ze wyskakujesz na mnie jakbym byl twoim najwiekszym wrogiem - no to sory ale nie moja wina ;)

Gość doktorek gregorek
Tutaj sobie nie pogadasz w 90% przypadków, a juz napewno nie w kategorii "ogolne" .... tu mozna sie ew. posmiac z durni :D

Gość jhgd
ja Tylko proponuje zeby niebylo takiego syfu Propozycja odrzucona :)

Gość KOnonowicz.
Ja proponuję, żeby niczego nie było ....

Gość doktorek gregorek
wiece to forum dla kretynów zupełnie nie wiem co ja tu robię poziom to dno dna i metr mułu każdy użytkownik to cieć i prostak zwłaszcza faceci a już najgorsi są Ci co się podszywają :classic_cool:

Gość KOnonowicz.
"wiece to forum dla kretynów zupełnie nie wiem co ja tu robię poziom to dno dna i metr mułu każdy użytkownik to cieć i prostak zwłaszcza faceci a już najgorsi są Ci co się podszywają " To już wiesz co tutaj robisz :)