Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porąbańce

mąż nie chce bym do niego dzwoniła gdy jest w pracy...

Polecane posty

Gość porąbańce

gdy mąż odbiera ode mnie telefon, gdy rozmawia ze mną to używa słowa: "kochanie". a jego kumple się z tego smieją... mówi, że spokoju mu przez to nie dają, droczą się z nim. i dlatego poprosił, bym do niego nie dzwoniła gdy jest w pracy. bez sensu.. co w tym śmiesznego, że mąż mówi do żony: "kochanie"??

Gość niepraktyczna
Bo pewnie wiedzą, że mąż ma laskę na boku i się z ciebie śmieją, że cię tak bajeruje przez telefon :D

Smieja sie z tego ze zona dzwoni ze pilnuje go jakby na smyczce... dzwoni i pilnuje co jakis czas...

Gość porąbańce
no faktycznie, ma laskę odkąd się poznaliśmy - od 11 lat... że też ja głupia na to nie wpadłam.

Gość ja do swojego nie dzwonie
bo to on do mnie dzwoni kilka razy z pracy co dzień od 12 lat :-O

Gość mój do mnie mówi słoneczko
i ma to w nosie -czy dzwonie do niego do biura czy jak na komórkę nie rozumiem twojego męza...

Gość porąbańce
nie dzwonie do niego cały czas, najwyżej dwa razy w tygodniu. jak np. potrzebuję by coś kupił w drodze z pracy lub żeby dzieci od teściowej odebrał.

Gość niepraktyczna
To jak ma tą samą laskę od 11 lat to najwyższa pora na zmianę baby ;)

mój tez nie lubi jak dzwonie, bo ciagle jest zajety i nie odchodzi w sumie od telefonu, wiec moje pytania w stylu: "co bys zjadl na obiad?" malo go obchodza jak ma milion innych rzeczy na glowie. Dzwonie jak musze, ale jak nie musze to pisze smsy. Tym sposobem nie zabieram mu czasu, bo odpowie, jak bedzie mial ochote i czas, a nie musi od razu. Ty tez tak rób! WYslij mu eska zamiast dzwonil i wtedy kumple nie beda sie mogli czepiac. x

Pewnie cwaniaczki w pracy wychwalaja sie ze nie dadza sie zonie itd. Nie wiedza dokladnie co to wspolzycie dobre...

Gość porąbańce
mówi, że on się nie wstydzi tego, że tak do mnie mówi. zresztą, wiem doskonale, że się tego nie wstydzi... bo gdyby mu to przeszkadzało to by poprostu przestał tego słowa uzywać.

Gość smutny podszywacz
to jest chore i tak widzicie się po pracy a często to bardzo wkurza , grzebiesz w silniku odkręcasz skrzynie biegów a tu telefon , myślisz coś ważnego wyłazisz z kanału a to Twoja żona z pytaniem : " cześć kochanie co porabiasz "

Gość ten twój to jakiś dziecinny
Mamo , a w psedskolu sie ze mnie śmiejo 😭

Gość porąbańce
ale ja nie dzwonię do niego z bzdurami! np: rano umawiamy się, że ja odbiorę dzieci. a w trakcie dnia coś mi wyskoczy i dzieci musi odebrać mąż. a żeby się o tym dowiedział to chyba muszę mu to przekazać, tak?

To on mowi "czesc kochanie" a nie ona.. WIec raczej nie o to chodzi...

Gość porąbańce
podejrzewam, że też by mnie to wkurwiało, gdyby w pracy laski się ze mnie śmiały, że mówię do męża: "Pajek" (od imienia Paweł) ale to już mi nie chodzi o reakcję mojego męża.. pytam: co w tym śmiesznego, że mąż mówi do żony "kochanie"?

Gość moj maz
pracuje z takim zaszczuwanym facetem przez telefony jego zony facet widzac kto dzwoni nim odbieze mowi gestapo dzwoni odbierajac zmienia ton na super mily obrzydliwa obluda ...jego zona dala by sobie spokoj w koncu facet jest w pracy psuje mu nerwy

mój ma odwrotnie-kiedy jest w pracy pisze non stop do mnie,dzwoni na każdej przerwie,kiedy ja wreszcie chcę sobie ogarnąć mieszkanie,czy obejrzeć w spokoju film,jemu zbiera się na dyskusję ;d

Gość HAUSGESTAPO to się nazywa

Mowie Ci... napewno go wysmiewaja ze go zona krotko trzyma na smyczy w tym przypadku dzwonisz Ty do niego zeby cos powiedziec - oni to odbieraja ze sie pytasz co robi, czy nie zdradza czy nie poszedl gdzies... Oni sie z tego nie smieja bo zony pewnie sie tak nie interesuja nimi... Albo po prostu smieja sie z tego chociaz w to watpie ... ze co chwile Ty dzwonisz a nie kto inny

Gość porąbańce
gdybym psuła mojemu męzowi nerwy tymi telefonami (max 3 razy w tygodniu) to raczej by mi o tym powiedział, nie kończyłby rozmowy słowami "ok kochanie, nie ma problemu", tylko pewnie "daj mi spokój!!"

Gość porąbańce
nosz kurczę piszę przecież, że nie dzwonię co chwilę!! :O

Wiec raczej pierwsza opcja... Jak co innego to nie mam pojecia