Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cc..

co na zajad w lewym kąciku ust? bardzo prosze o pomoc

Polecane posty

Gość cc..

zaczyna mi sie robic cos w kaciku ust, nie wiem czy to bedzie opryszczka czy jakis liszajek , narazie jest czerwone w ksztalcie ksiezyca bez zadnych kropek czy pechezykow.

Gość lullitka
najlepsza bedzie maść Hascovir, a z domowych sposobów pasta do zębów :)

może to opryszczka jeśli nie miałaś niegdy to warto zajrzeć na tę stronkę tu sa informacje o pierwszych objawach opryszczki www.bezopryszczki.pl

Gość pigs
w lewym? nie wiem, ale na prawym to juz co innego.. od tego na lewym chyba sie umiera.. albo i na prawym? juz dobrze nie pamietam, a mowili kawie czy herbacie.. :P

przez takie podejście połowa Polaków jest nosicielami opryszczki... i leczy je pasta do zębów zamiast przejść się do lekarza i wyleczyć ją na dłużej.

nie ma sensu się przejmować mam tylko nadzieję że ta osoba sama nie ma opryszczki żeby nikogo innego nie zaraziła skoro to takie zabawne dla niej :/ do poczytania www.bezopryszczki.pl

Gość moon moon
Brak vit. B, zelaza i magnezu, zrob sobie badanie krwi czy nie masz anemii. Zajady powstaja rowniez z powodu stresu.

Gość cc..
nie no nie mialam czasu robic badan chociaz jestem ciekawa i mam zamiar wogole wykonac kilka badan na inne dolegliwosci tez merkaba--> co proponujesz w takim razie by jesc, kupic wit. B czy jedzenie zawierajace duzo B?

Gość wnikliwa analiza
zasadniczo to nie da sie wyleczyc skutecznie opryszczki :| ona będzie się ujawniała, gdy organizm będzie osłabiony, bądź pojawi się Wielki Stres, tudzież Drastyczne Odchudzanie. Jeśli natomiast to coś, co się tworzy w kąciku ust nie swędzi i nie piecze - to tylko zajad :) znika szybko :) Zresztą, w kąciku ust rzadko rzadko poajwia się opryszczka :)

Gość cc..
wnikliwa analiza--> dzisiaj mamy 27 a pisalam 15.04 czyli musi to byc opryszczka zgodnie z tym co piszesz,teraz pozostal mi tylko slad i mam nadzieje, ze juz niedlugo nie bedzie tego wogole widac

merkba objawy może i podobne (niedobór wit b6 powstają zajady) ale przyczyna zupełnie inna dlatego nie można tego bagatelizować. ponadto przy opryszczce suplementuje sie wit B1 i B2 więc to inne witaminy niz w przypadku zajadu

ja biorę cały komplet witamin b ale mi się pojawia jak przez parę dni jem za dużo słodyczy

Gość do merkaba
a jaki zestaw wit.B polecasz?Czy mogą je brac wszyscy?Czy zesaw wit.B daje jakies objawy uboczne gdy bierze je sie w nadmiarze?

biorę najtańszy w aptece tylko tym się leczę można też tabletki drożdzowe

Gość na oba zajady wystarczy
tych witamin, czy dwa zestawy kupujecie?

Gość hostesss
no tak ale na opryszczkę niestety sama wit B nie wystarczy tu trzeba działać lekiem przeciwwirusowym

Gość ZENEK1976-
Po minecie wyszły mi zajady i opryszczka. Dziąsła mam zaropiałe.Gardło bolesne.Coś mi wędruje po przewodzie pokarmowym i kręgosłupie. Może to opryszczka sromowa? Z.

Gość whitelies
PIMAFUCORT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo czesto mam zajady i mi pomaga, posmaruje wieczorem rano nic nie mam. polecam !!!!!!! nic innego nie jest tak dobre jak to. I oczywiscie witamimy zeby pozniej nie miec problemów z zajadami.