Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samiczka26

DOMINUJĄCY MĘŻCZYZNA, ULAGŁA KOBIETA

Polecane posty

Gość samiczka26

w związku z tym że wątek z" dziewczyny z wawy" zdechł przenoszę się tutaj. konkretnie chodzi o to że od jakiegoś czasu marzy mi się ostry zwierzęcy seks. nigdy bym siebie nie podejrzewała o coś takiego bo przecież skromna dziewczyna jestem :P. nie chce jednak robić tego z byle na zasadzie "zerznij mnie jak dziwkę a później spadaj". to musie być facet który będzie mnie szanował a ja będę szanowała jego, muszę być go pewna, musimy się kochać a co najmniej być przyjaciółmi. kurcze, jeszcze 2 lata tamu nie uwierzyła bym że najdzie mnie ochota na coś takiego :), chyba mi hormony szaleją :) ale jak zachęcić do tego jakiegoś fajnego faceta żeby nie pomyślał ze jestem dziwką ( dodam że aktualnie nie mam nikogo ) czy są tutaj dziewczyny które mają podobnie ?

Chcesz żeby facet cię szanował i jednocześnie traktował jak dziwkę. Nie dostrzegasz tu sprzeczności ?

Cóż. Na dobry początek znajdź sobie partnera. Zadzierżgnij z nim głębszą więź emocjonalną, a potem będziesz mogła opowiedzieć mu o swojej fantazji. I wreszcie ją spełnić.

Gość samiczka26
no wiem ale nawet gdy miałam faceta (czyli jeszcze 4 miesiące temu )to nie wiedziałam jak mu to powiedzieć i czy w ogóle mówić żeby sobie czegoś nie pomyślał sama nie wiem

Heh, ja na twoim miejscu jednak spróbował bym powiedzieć. Jeżeli tego nie zrobisz, to nigdy nie dowiesz się co on o tym myśli i juz zawsze będziesz się zastanawiać.

Gość Kot z wibratorem
Samiczka nie mozna byc jednoczesnie suka i niesuka, taka jest prawda

Gość samiczka26
"nie mozna byc jednoczesnie suka i niesuka, taka jest prawda" :<

Gość Kot z wibratorem
To takie smutne ? Dziura w glowce? Rob co chccesz tylko sie potem nie zdziw jak cie facet bedzie traktowac jak suke.

Gość mala miss suchego podkoszulka
a co rozumiesz przez traktowanie jak dziwke? Bo wiesz niektore kobiety pozycje "na pieska " uznaja za takie traktowanie.

Gość Kot z wibratorem
Bo wiesz, tak w samej istocie jest niezaleznie co kto mysli. Ale to tez zalezy w duzym stopniu od innych jeszce czynnikow. Z tym ze ludzie w wieku lat 20 ktorzy cos tam bajdurza o miloci i seksie nie za bardzo rozumieja w czym rzecz. Po tem sie laki diwia ze faceci ich tak traktuja i powtarzaja glupoty ze facet to swinie, z tym ze dalej robia to samo. Smutne? Niestety to ze cos mozna nie znacz y ze zawsze nalezy robic. Jest wiele kregow piekiel.

Gość samiczka26
marzę po cichu o tym: -żeby zdominował mnie w łóżku -żeby trzymał mnie za włosy i szyję -ogólnie żeby przytrzymywał mnie i unieruchamiał -żeby używał sprośnych słów -żeby "rżnął" mnie mocno i głęboko -żeby "zmuszał" mnie do seksu ale po wszystkim chcę żeby mnie przytulił, pogłaskał i pocałował, powiedział miłe słowo. czy to jest niemożliwe ??

Gość ONA - szalona zadowolona
powiem Ci jesdno ze jest to mozliwe to co czytam to jakbymw idziala sceny z mojej relacji jaka mam z moim ukochanym - w sypiani dziwka (czasami) dama na salonie i kucharka w kuchni - czuje sie spelniona i mysle ze moj partner tez - a i zawsze po moznym razie mnie przytula i czule caluje :) ja tez czasami go zwyzywam - pdnieca to :) ale tylko jesli kazde wyrazi zgode :) pozdrawiam i zycze szczescia ;)

Gość samiczka26
dzięki ONA, więc istnieje dla mnie nadzieja :)

Gość ja lubie taki seks
i powiem Ci, że szacunek i zaufanie są najważniejsze w takim seksie. Nie słuchaj tych co Ci piszą bzdury, ze jak w łóżku będzie traktował Cię jak dziwkę to nie bedzie Cię już potem szanował. Tak wiec zyczę powodzenia w szukaniu tego odpowiedniego faceta:)

Gość dasz rade
kochana ja wiem o czym mowisz i jest to jak najbardziej do zrealizowania:) ale faktycznie potrzebujesz do tego odpowiedniego partnera:) ja z moim chlopakiem mielismy podobna fantazje:) i szczerze- jej realizacja przyniosla nam duzo uciechy:P moj chlopak byl ostry w lozku, ja sie czasem bronilam udajac niedostepna:P po wszystkim szlismy razem pod prysznic przytulalismy sie i zasypialismy:) nie boj sie, ze facet potraktuje Cie jak dziwke, gdy mu to zaproponujesz. ja powiedzialam chlopakowi o tym, ze chce czegos takiego sprobowac przy okazji rozmow o naszych fantazjach erotycznych:) a on powiedizla nie ma sprawy! ale poza lozkiem zawsze odnosilismy sie do siebie z szacunkiem i czuloscia:) no prawie zawsze:P

Gość samiczka26
up

Podejdz to takiego faceta powiedz ,, bij mnie w dupe i mów mi dziwko " I będziesz miała wymarzony sex!:)

Gość kuhyg
Szukac faceta do takiego seksu ... wolal bym nie ryzykowac bo jezeli bedzie to tylko facet do zabawy to potem wszyscy moga Cie nazywac .,..... . Jezeli znajdziesz sobie normalnego faceta to napewno Ci nie odmowi i bedzie tak jak chcesz . Mnie nigdy takie zabawy nie bawily ale odkad jestem z moja najdozsza i odkad mi sie przyznala ze cos takiego ja kreci zaczolem powoli dodawac kolejne elementy (chociaz balem sie czy nie przesadze jak zareaguje na wyzwiska itd , czy jej nie bedzie bolec gdy za mocno zlapie itd) jak narazie (a bawimy sie tak od 6 miesiecy) wszysko jest ok :) i z dnia na dzien jestem coraz bardziej w nia zapatrzony i nigdy zle o niej nie pomyslalem mimo ze w seksie traktuje ja gorzej niz dziwke.Bardzo mi sie ta zabawa spodobala bo widze jaka radosc jej sprawiam tak ja traktujac :) Owocnych poszukiwan i udanego seksu :)

Samiczka, zacznij od znalezienia faceta, który będzie Cię szanował \"na codzień\". Potem może traktować Cię w łózku jak dziwkę. W odwrotną stronę to nie zadziała. Powodzenia:) Twoje szanse na realizację fantazji wcale nie sa takie mizerne :classic_cool:

Gość co za dzień
To jest jak najbardziej możliwe - i nie teoretyzuję na ten temat. Podstawą jest szacunek i zaufanie. Przydaje się też uczucie. Wtedy dziewczyna może bez obaw być w łóżku dziwką i suką, a mimo to wie, że po wszystkim spokojnie spojrzy w lustro. Pamiętajcie - najwierniejsza jest suka, która wie że pan o nią dba i ją kocha. I nie oburzajcie się na takie nazywanie kobiety - często same tego pragną ale przyznają się do tego tylko gdy czują się w 100% bezpiecznie. Miłej zabawy ;)

Gość pewna panienka3333
odświeżam temat ponieważ od niedawna mnie dotyczy :) Tylko u mnie jest tak, że najpierw był seks w którym ja jestem uległa: - seks jaki on chce - trzymanie za włosy - za szyję - wyzywanie od "suk, dziwek itp w czasie seksu - zaspokajam tylko jego, on mnie rzadko i to lubię a teraz boję się, że nie będzie mnie szanował... czy możliwe, że facet po takiej akcji w łożku potrafi traktować mnie jako kobietę poza naszym łóżkiem? Proszę o opinie

Gość Lady BlaBla
Nikt Ci nie odpowie na to pytanie. To zależy od niego - Ty to powinnaś najlepiej wiedzieć i czuć. Ale to możliwe. Jestem w takim związku od sześciu lat i robi ze mną o WIELE gorsze rzeczy, ale po wyjściu z łóżka traktuje mnie jak księżniczkę - nigdy mi złego słowa nie powiedział, nawet się nie pokłóciliśmy, jak czegoś chcę to przeważnie mi ustępuje (ale nie chodzi o "kup mi...") Miłość mojego życia, ale przecież ludzie są różni... co Ci da nawet dwadzieścia opinii na tak jeśli ty okazesz się tym 21 (albo odwrotnie?)

Gość lady blabla ja tez
chce takiego faceta.... ech....

Gość taka jedna podobna
samiczka 26 rozumiem cię i to jest możliwe. Musisz tylko znaleźć partnera z którym stworzysz odpowiednią wieź emocjonalną. Który będzie cię rozumiał i miał podobny charakter. Wtedy dla niego nie będziesz dziwką. Będziecie realizować wspólne fantazje. Tylko do tego trzeba więzi emocjonalnej na odpowiednim poziomie i sam facet musi być na odpowiednim poziomie dojrzałości i charakteru. Żeby cię rozumiał i nie stracił dla ciebie szacunku. Ale to możliwe aby był czuły i cie przytulał a jednocześnie zerżnął jak dziwkę na ostro. Tyle że dość trudno znaleźć takiego faceta szczególnie biorąc pod uwagę poziom obecnych. Albo dupki z kasą co z kwiatka na kwiatek i niczego nie rozumieją a wydaje im się że są nie wiadomo kim. Poziom wrażliwości,wyrażania emocji i uczuć oraz rozumienia potrzeb kobiety zerowy. Albo metroseksualni , bez inwencji. Do tego bez zarostu jak niemowlaki i bez charakteru. Ewentualnie palanty co traktują cię jak dziwkę i szmatę i nic więcej ehh. Ale jak znajdziesz odpowiedniego partnera to z nim to będziesz mogła zrealizować. Takie masz potrzeby i to nie jest schiza. Tylko twój charakter. Nie lubisz monotonii i tendencyjności. To kwestia znalezienia odpowiedniego partnera.

Ze strony faceta sprawa wyglada łatwiej. U mnie tak było... Na poczatku powiedziałem mojej lasce ze chciał bym sprubować ale nie bylem pewny czy ona nie odbierze tego jako cos zlego. Pierwsze razy byly troche trudne... Ale dalej juz poszlo. Chodzi o to ze po takim ostrym zabawianiu sie musicie sobie okazać bardzo duzo czułosci... Ja przytulalem sie bardzo dlugo calowałem delikatnie. Ogolnie taka agresja nie wychodziła po za stosunek :) PS: sorki za orty

Gość kurnajakto
Moje gg to 54732211 Zrucham Was wszystkie jak szmaty!

Kur widać ze nie bawiłeś sie w BDSM. Jesli chodzi o wyzwyska itp;) To musisz to odgraniczyc od normalnej mowy. Tak by Ci sie owca nie dała "ZRUCHAć"

Gość do Lady BlaBla
Lady BlaBla niesamowite ze i tutaj sie spotykamy. A mowilas, ze ponoc bardzo cierpisz i jest ci zle. Jak widzisz wszystko sie potwierdzilo, ze to co mowilas i robilas pewnemu facetowi to bylo jedno wielkie klamstwo.

Gość do Lady BlaBla
Kreci cie ze mozesz u niego wywolywac zazdrosc i ranic. Dobra masz zabawe co. Szkoda tylko ze nie na tym na ktorym powinnas tak sie odgrywac sie odgrywasz. Traktuje cie jak ksiezniczke i nigdy sie nie klociliscie? Dobre. Milosc twojego zycia? Tez ciekawe. Kiedys mowilas co innego. To jak to bylo z ta z ktora cie zdradzal? Wiesz ile czasu?