Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samiczka26

DOMINUJĄCY MĘŻCZYZNA, ULAGŁA KOBIETA

Polecane posty

Gość najwyraźniej nie Lady BlaBla
No to najwyraźniej podkradłam komuś nicka... Ja nie cierpię i nie jest mi źle. Nie robiłam niczego żadnym "pewnym facetom" i na nikim się nie odgrywam.

Gość też czytałam bla bla lady
tu wpis podobny że znali się sześć lat i że ją zdradzał z jakąś która mu dawała więcej a ona nie chciała takiego traktowania. Ten twój cię zdradzał?

Gość Nie zdradzał mnie
I nie zdradza - w każdym razie nic o tym nie wiem a podejrzewanie go o to nie przyszło mi do głowy. Nie mamy dzieci, mieszkanie jest jego, zarabia dobrze więc nie widzę żadnego sensownego powodu by miał mnie zdradzać albo okłamywać. Ani on ani ja nie mielibyśmy raczej problemu ze znalezieniem sobie kogoś nowego - tylko na pewno nie tak pasującego. Lubię takie traktowanie i chcę być tak traktowana, ale tylko przez niego.

Gość do Lady BlaBla
Zdradzał ją. Nie jest miłością jej życia , ona kocha kasę i za nią zrobi wszystko co on chce.

Gość do Lady BlaBla
:D nie no niemożliwe :D

Gość do Lady BlaBla
Zauważyłaś wpisy co do minuty :D

Gość do Lady BlaBla
Jak wam się razem pracuje? Tamten facet o tym wie?

Gość do Lady BlaBla
Co tak zamilkłaś ? A jak się spotykał z inną to jak to nazywasz? Nie zdrada? Nicka nie podkradłaś , tylko sciągnełaś z tego który ja pisałam. Tamtemu opowiadałaś zupełnie co innego. Że cierpisz. Ale widać wielu osobą opowiadasz jedno a myślisz i robisz co innego. Jesteś fałszywa.

Gość do Lady BlaBla
Co do kup mi to się zgadza. nie mówisz kup mi. To on pytał jak facet mówił "co ci kupić?". A taką zgrywałaś przed facetem z zasadami. Cnotkę niewydymkę. Miał pecha , że wcześniej mnie nie spotkał. Wszystko bym mu powiedziała i nigdy by się nie nabrał na twój fałsz.

Gość do Lady BlaBla
:D Żadna inna nie jest takim pustakiem żeby nawet temat o rżnięciu połączyć od razu z pochwaleniem się jaka to jest najlepsza :D robimy o WIELE gorsze rzeczy :D dobrze zarabia, ma własne mieszkanie :D i wcale to nie jest "kup mi..." :D tylko ty jesteś takim pustakiem aby to podkreślać. Facetowi wciąż tak mówiłaś :D że tamten to ci kupował zawsze najlepsze rzeczy, najdroższe, markowe , zabierał w najlepsze miejsca, używa najlepszych kosmetyków :D pustaku fałszywy. Wydało się już dawno :D