Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adam5y4q2

KĄCIK MĘŻCZYZN ZGWAŁCONYCH

Polecane posty

Gość adam5y4q2

mężczyźni...tez mogą zostać zgwałceni.mi przydażył osię to rok temu i do dzisiaj nie mogę się pozbierać .może ubrałem się zbyt prowokująco ?szłem se miastem,widze za soba złowrogi cień przyspieszam kroku,a tu nagle dostajęszminką w plecy... potem ona rzuciła się na mnie i bezpodstawnie zgwałciła i upokorzyła...nie mówiłem tego nikomu...może wy panowie mieliście podobne zdarzenie?jak się pozbieraliście? pozdrawiam Adam

Gość puszysty korzuszek

Gość adam5y4q2
ona miała pokażne wasy i 57 cm w bicepsie , po wszystkim szepnęła mi do ucha " mam na imię Marian , zapamiętaj je do końca życia" :classic_cool:

Gość Kpisz sobie
z tragedii?

Gość tak cię to śmieszy
to podstaw sobie w swoim opowiadaniu pod "nią" dwóch pedałów, którym się znudziły własne odbyty i rozpierdolili ci twój na wylot. zresztą gdzieś kiedyś byl artykuł o takim zgwałconym facecie(chyba w gdańsku) - tak się z nim zabawili że na odchodne wcisnęli w dupę butelkę po wódce. Trzeba ją było wyciągać gdzieś z jelit bo ją w niego wkopali.

Gość Stefan B.
to oczywiście Jarek_84 na pomarańczowo . :O

Gość Gówniarzu ile ty
masz lat?

bardzo kurwa śmieszne :-O jakby ci łapki kajdankami przypieli do rury i łysole cie pakowali to cienko byś piszczał

Gość adam5y4q2
ja zostałem naprawde zgwałcony... nie wiecie jakie to uczucie,ona była tak magnetycznie piękna...jak te kobiety z sagi zmierzch.potem mnie ugryzła i wyssała bardzo dużo krwi...przeszedłem 6 transfuzji!odebrała mi moją czystość i czuję się z tym okropnie a że nie mogę pójść na kącik kobiet zgwałconych to założyłem osobny temat.

Gość krwiopijca
Kpisz sobie teraz cieciu z Krwiopijców???? Zobaczymy jaki będziesz wesoły jak cię w nocy dorwiemy i zrobimy sobie z ciebie obiad!

Gość Jesteś durny
:-o

ja zostałem wykorzystany je miałem 8 lat przez 2 dziewczyny około 15 a druga 18 lat

Gość adam5y4q2
ja nie żartuję z krwiopijców...ale teraz wiem że one istnieją,i gwałcą mężczyzn.nie wiecie co to było za uczucie,kobieta silniejsza odemnie!

Gość krwiopijca
nie wiesz durniu co piszesz, ale sie przekonasz którejś nocy przyjdziemy do ciebie durniu i nie będziesz po tym spotkaniu już o nas opowiadał na tym kretyńskim forum

Gość ja tesh
zOStaUem zGwaŁConY :*

Gość Kanalia5545
hahahahhahaah ludzie ale z Was mohery. hahahhahahahahahah

Gość Kanalia5545
"jakby ci łapki kajdankami przypieli do rury i łysole cie pakowali to cienko byś piszczał" " i qwa nie rob sobie jaj z gwaltow" Żallll