Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

naoomi

dlaczego mi nie wychodzi to ciasto

Polecane posty

bardzo lubie jablecznik z ubita pianka z jajek i niestety cos sie dziwnego dzieje bo po wyciagnieciu z piekarnika pianka opada ....dodam ze ubijam piane na sztywno czy cos robie nie tak ?prosze o rade doswiadczone gosposie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
A do ubijania białka dajesz cukru? Nie pamietam ile, pol szklanki czy wiecej, ale cukier wlasnie utrwala ta piane.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
z pudrem się ubija tyle ile białek tyle czubatych łyżęk pudru i na gęsto z 15 minut

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ladaco glupi...zaspokoje twoja ciekawosc i pinformuje cie iz w tym dniu ciotki nie mialam:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Grażyna fajna dziewczyna
ja dodaje jeszcze 2 łyżki kisielu i nie opada

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×